- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 6.062
- Поени од реакции
- 11.370
Нормална жена само може на ум да го има тоа што ти си пишала, не и на форум да го пишуваВо што е проблемот?
Го рушиш угледот на домаќинките овде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормална жена само може на ум да го има тоа што ти си пишала, не и на форум да го пишуваВо што е проблемот?
Го рушиш угледот на домаќинките овде
Е што има лошо де ако сакам да легнам со згоден даса?Не и фали ништо на Топла, нит буква изела, само апла пишала што мисли![]()

Е добро де, нема за маж да го зема па и ти.ОК идемо далје. Ете нормална си.
И ти како нормална жена од чиста радозналост да видиш каков ебач е Маленко, би го клецнала за една вечер?
Може тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари теткиЕ добро де, нема за маж да го зема па и ти.

Тоа значи дека и е опкружена со нормални жени, како нејзе. А вие домаќинките, што го хејтате Маленко макар и за една вечер не сте нормални, ниту сте репрезентативен примерокОК идемо далје. Ете нормална си.

Нема шанси таков ропак кај мене... Може само задоволство да ми пружи и ауфидерзен....ако го бива...прашање е.Може тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари тетки![]()
Нееее, компликација е тоа за тете. Веќе има одличен брак, по нејзина меркаМоже тој ќе ја земе, ете фетиш му биле постари тетки![]()

Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракотНееее, компликација е тоа за тете. Веќе има одличен брак, по нејзина мерка![]()
А добар момак е муж ти, или е bad boy?Штом сме толку години заедно и немаме други деца на страна, доволен доказ дека знаеме и сакаме да го одржуваме бракот
Имало трзавици, не велам не...но балансираме одлично.
Добар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.А добар момак е муж ти, или е bad boy?
Абе ако мене ме правите ненормална, како може овие на Маленко да бидат нормални?Ние не те правиме не нормалнаАбе ако мене ме правите ненормална
,,,Нема потреба тема да отворам за едно прашање самоДобар у душа...срце...но пред неколку страни пишав, жените сакаат добри момци у душа, јаки у мускули, тврди у меѓуножје, јебозовни, по можност и дебел новчаник, но не е обавезително.
Знаел да се степа за мене, кога бевме дечко и девојка....и не, не е лошо момче...
Отвори тема за мене и мојот животАбе ако мене ме правите ненормална, како може овие на Маленко да бидат нормални?

Вратите се на темата, ептен е отидена у .....кхгкхххх..Ние не те правиме не нормална,,,

се загрцнав од кафето.