Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нимфа е, многу е убаво...Дечки денес си најдов папагалче (мислам нимфа по тоа шо гледам по интернетов). На тераса на работа се криеше кутрото преплашено, а го бркаа чавки и го прибрав. Купив кафез, просо, поилка- го сместив... ама врска неам шо како понатаму да му прам.
Утре ќе го однесам на ветеринар да го видат дали е ок (кај Налетоски овде во Хром- најблиску ми е и се јавив закажав)
Ве молам за инфо шо треба да знам битно за папгалчево- никогаш немам чувано никакво паапагалче до сеа...и дали го знае некој ветеринаров- го бидува ли за птици или џабе ќе го носам.
Дечки денес си најдов папагалче (мислам нимфа по тоа шо гледам по интернетов). На тераса на работа се криеше кутрото преплашено, а го бркаа чавки и го прибрав. Купив кафез, просо, поилка- го сместив... ама врска неам шо како понатаму да му прам.
Утре ќе го однесам на ветеринар да го видат дали е ок (кај Налетоски овде во Хром- најблиску ми е и се јавив закажав)
Ве молам за инфо шо треба да знам битно за папгалчево- никогаш немам чувано никакво паапагалче до сеа...и дали го знае некој ветеринаров- го бидува ли за птици или џабе ќе го носам.
Мојот е опседнат хормонски со огледало ....Не можам да го тргнам од местото ... Се работи за вградено огледало во ѕид
Мојот е опседнат хормонски со огледало ....Не можам да го тргнам од местото ... Се работи за вградено огледало во ѕидМисли дека е друг папагал и кокетира и се покажува .Дај помош те молам !!!
Манијак стана
прво тигриците не живеат многу..просек 7 години, а и од лично искуство се доста болежливи. Јас на времето неколку пати сум успевал да ги дигнам со давање дирекно во клун на ,,Ацетисал,, но сега таа таблета ја нема во таква форма(треба да се бара да има во составот ацетисална киселина)Мене ми умре птред некој ден папагалче тигрица. Крилцата му беа подраширени и постојано ги затвараше очите. Не знаев како да му помогнам.
Автоматски споено мислење:
kupiv drug papagal no sega ne znam koj e masko a koj zensko. ve molam da mi odgovorite na dvete prasanja. Od sto bi mozelo da se razboli papagalot. dva pati vo nedela im go cistev kafezot. Dali treba pocesto da se menuva da se odrzuva higiena? ve molam da mi odgovorite