Гласај си го Зоќи ич кур да не те боли,тебе убаво да ти е.Што кур ме боли како да се промовира, он е против тоа, он сам си вика дека све ќе укине, не го терам јас.
Работава не гледај што правам, слушај што ти кажувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гласај си го Зоќи ич кур да не те боли,тебе убаво да ти е.Што кур ме боли како да се промовира, он е против тоа, он сам си вика дека све ќе укине, не го терам јас.
Работава не гледај што правам, слушај што ти кажувам.
Скопје е поделено на ИЕ 1 и ИЕ 2, собери ги гласовите од скопските општини, вмро имаше околу 90.000, сдсм околу 80.000, така нешто беше, Левица 15.000, Алијанса 15.000, ДУИ над 25.000, ДПА 3000. Интегра на ниво на Скопје 4000.Не сум баш сигурен дека Дпмне победи во Скопје на парламентарните.
Гоце Вегета за сиромашниДебата на кандидати за Ѓорче, МРТ 1: ау, овој од ТМРО глупав е, или да? Ако им упаѓа во збор на сите, ништо не постигнува. Само иритира.
Доктор Торе Андре Фло од Норвешка направил истражување...Гоце Вегета за сиромашни![]()
Еден асален немаше.Претежно утепан во главата народ вирее во Ѓорче, па не треба да биде чудно што се пресликува врз кандидатите...
Тоа ти е нешто контра него, он е нешколувано дрво.