Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што кур ме боли како да се промовира, он е против тоа, он сам си вика дека све ќе укине, не го терам јас.

Работава не гледај што правам, слушај што ти кажувам.
Гласај си го Зоќи ич кур да не те боли,тебе убаво да ти е.

Не сум баш сигурен дека Дпмне победи во Скопје на парламентарните.
Скопје е поделено на ИЕ 1 и ИЕ 2, собери ги гласовите од скопските општини, вмро имаше околу 90.000, сдсм околу 80.000, така нешто беше, Левица 15.000, Алијанса 15.000, ДУИ над 25.000, ДПА 3000. Интегра на ниво на Скопје 4000.

Ако оној Цанде Црпнатио влезе во втор круг, Аеродромци нека се утепаат

Дебата на кандидати за Ѓорче, МРТ 1: ау, овој од ТМРО глупав е, или да? Ако им упаѓа во збор на сите, ништо не постигнува. Само иритира.
Гоце Вегета за сиромашни :D

Гоце Вегета за сиромашни :D
Доктор Торе Андре Фло од Норвешка направил истражување... :yid: Водителов требаше одамна да го исфрли од студио со обезбедување. Или барем да имаа можност да исклучат микрофон. Кловнов сите граници ги помина.

Според овие циркузанти, шалабајзери и овде Левица предничи со нивниот кандидат кој што изгледа колку толку присебно и нормално. Иако меѓу вакви кловнови тоа не е воопшто тешко.
God bless George!

Најдобар на дебатава за Ѓорче немаше. Све мој до монета. Оној од тмро со бришење на Северна ги залажува луѓето, тресе зелени и упаѓа. Аце од Левица ептен тивок. Тој од лдп солиден. Аце од Сдс ич да не го коментирам, а Аце од Вмро ептен благ на ниво со тој од демократи.

Претежно утепан во главата народ вирее во Ѓорче, па не треба да биде чудно што се пресликува врз кандидатите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom