- Член од
- 30 август 2021
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 2.629
Еден ден ќе се увериш дека се ова е точно.Јас од нив открив и дека имам еректилна дисфункција и низок тестостерон. Пошто сум се вакцинирал.
Еден ден ќе се увериш дека се ова е точно.Јас од нив открив и дека имам еректилна дисфункција и низок тестостерон. Пошто сум се вакцинирал.
Не ќе да е "секое мушко со тој памет ехехе" сеа ако тебе те пали све што има пулс, а и да нема пулс би го ставил само да не те види никој претпоставувам, не го проектирај тоа на цела машка популација.Посебно рапав јазик ако осетам
Нема врска тоа гревови, секое мушко е со тој памет, фората е што си имаме сите некои кодекси на понашање па не е куплерај светов.
Знаев дека анархистите ќе ме упропастат!лош момак е типче што не се вакцинира и не живее за другите, идивидуалист како дамби, со мала анархистичка жичка
ок мажи на форумот и доброто момче Рон.На форумот нема лош момак а Рон самиот кажа дека живее у детската. Туку донт гет ми стартед за мушкото его, у константно докажување на тате дека е јак маж. Ти шо ќе кажеш за вас женките, има ли нешто негативно?
Не шовинисти, реалисти, сите имаме тачки, нема поарен пол само ни се различно манифестирани заебите ради различната природа. Кога еден ден ќе си ги прифатиме тогаш ќе напредуваме и ќе си помогнеме меѓусебно. Во унијата се расте.ок мажи на форумот и доброто момче Рон.
Што да кажам? Жена што може да истрпи за убавина, маж не трпи ни за здравје .
Сувопарни муабети не сакам. Женски шовинисти исто толку одвратни ми се колку и машки шовинисти.
Во право си, не знаеме дали Ронче ќе биде лошо или добро момче, чекај прво да влезе во пубертет.Добриот момак почнува да ебе јако троа покасно шо е разбирливо, он покасно почнува да ебе. Еден ден Рон може да биде секс машина.
ПМ синдром ќе да е виновенЗнам, но зошто е тоа така?
Neubavo si zapamtila ili loso si razbrala .Жена што може да истрпи за убавина, маж не трпи ни за здравје .
Да ја прашаме кучката тогашПрашува лик што на аватар има куче.
Makes you wonder што му прави по дома
Ако се допишува месец дена, можноста да проба нешто е еднаква на 0,0000001 %Обично на добрите момци им треба еден месец допишување и неколку излагања за да пробаат било што, за тој временски интервал, убава девојка ќе излезе со пет, шест лоши момчиња. Ова го имам зборено и со еден мој пријател што е дефиниција за добар момак ама не сфаќа )
Без дискусијаАко се допишува месец дена, можноста да проба нешто е еднаква на 0,0000001 %
... ми се допаѓа како размислуваш јавно, автоматски те прави лошо момче ама воедно и алфа мажјак, со таков изненадувачки потег всушност правиш веднаш селекција на женски кои се силни на уста, ама не и на дело, но внимавај некогаш можеш да се зезнеш, па да доживееш сексуален дебакл, не ти лично, тебе ќе ти помине, туку брат ти доле ќе го труматизираш, па ќе ти откаже љубов кога највише ќе ти треба,Ај одбери ме мене, еве на невидено ја те бирам тебе вечер да се изебеме. Мене не ми е проблем како изгледаш, уствари и со врзани очи би се нафатил....мртов сериозен сум ако мислиш дека се заебавам.
Хуморот ги релаксира незгодните ситуации,имав комшија кој секад на смеење викаше курва плакаш за една вечер а жена цел живот хахаха.Ова е толку многу точно и поткрепено со научни студии но ете, некои прости луѓе ќе се смеат