Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.382
Inaku greska si, zenite biraat, zena moze bez maz a maz bez zena potesko kaj zenite golem nedostatok e sto se lazy po priroda i poise im odgovara drug da im zavrsi rabota pa zatoa neretko pravat greski, od druga strana mazite se preceneti poradi golemata samodoverba i obratno zenite sami se potcenuvaat a realnosta e deka zenata ima mnogu pogolema mokj koga e vo prasanje biranje na partner.
Жените се 10 пати повредни од мажите :D
Иначе ти можеш да бираш со кого да се ебеш, ама не можеш да бираш со кого ќе го поминеш животот. Тоа го прави фактот што мажите не се прибирливи(околу сексот) а жените да....проста ствар, на кое ти му придаваш некоја моќ :)

Член од
1 септември 2021
Мислења
28
Поени од реакции
71
Жените се 10 пати повредни од мажите :D
Иначе ти можеш да бираш со кого да се ебеш, ама не можеш да бираш со кого ќе го поминеш животот. Тоа го прави фактошто мажите не се прибирливи(околу сексот) а жените да....проста ствар, на кое ти му придаваш некоја моќ :)
Kako sto gledam temava ne glasi so kogo kje go pomines zivotot tuku koj kogo bira, na zenite poise im se moze da izberat partner makar da se raboti i za seks za edna vecer zenata e taa koja bira i u vrska isto.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.382
Kako sto gledam temava ne glasi so kogo kje go pomines zivotot tuku koj kogo bira i na koj kolku mu se moze, na zenite poise im se moze da izberat partner makar da se raboti i za seks za edna vecer zenata e taa koja bira.
Ај одбери ме мене, еве на невидено ја те бирам тебе вечер да се изебеме. Мене не ми е проблем како изгледаш, уствари и со врзани очи би се нафатил....мртов сериозен сум ако мислиш дека се заебавам.

Член од
1 септември 2021
Мислења
28
Поени од реакции
71
Ај одбери ме мене, еве на невидено ја те бирам тебе вечер да се изебеме. Мене не ми е проблем како изгледаш, уствари и со врзани очи би се нафатил....мртов сериозен сум ако мислиш дека се заебавам.
A zasto bi te izbrala?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.098
Поени од реакции
10.138
Ај не претерувај...зарем тебе на се живо и диво ти се дига???
Греотка:facepalm:....а се си мислев дека имаш некој критериум...:facepalm:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.382
Посебно рапав јазик ако осетам :D
Нема врска тоа гревови, секое мушко е со тој памет, фората е што си имаме сите некои кодекси на понашање па не е куплерај светов.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Неее, грешка си!
Вие сте сите цвеќенца за мирисање, ние жените не чиниме. :(
Напротив ние смрдиме, али и вие но она што треба да го научите од нас е да сте искрени. Пример ние може да се сложиме со вас ако кажете дека некое машко е коњ, говедо, мајмун, овца, глуп, идиот, психопат, сељак, а ако ние кажеме за некоја крава, глупача и слично вие сите ја браните од патријархатот и токсичниот маскулинитет иако се слагате, односно ние помалку користиме парфеми и не се шминкаме ( со исклучок на некои ).

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.098
Поени од реакции
10.138
Напротив ние смрдиме, али и вие но она што треба да го научите од нас е да сте искрени. Пример ние може да се сложиме со вас ако кажете дека некое машко е коњ, говедо, мајмун, овца, глуп, идиот, психопат, сељак, а ако ние кажеме за некоја крава, глупача и слично вие сите ја браните од патријархатот и токсичниот маскулинитет иако се слагате, односно ние помалку користиме парфеми и не се шминкаме ( со исклучок на некои ).
Greska golema, naprotiv, zenite najmnogu se napagjaat edna so druga, najmnogu se ogovaraat, sto kaj vas mazite ne e takov slucaj....

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.382
Greska golema, naprotiv, zenite najmnogu se napagjaat edna so druga, najmnogu se ogovaraat, sto kaj vas mazite ne e takov slucaj....
Има и такви, тие феминизираните, вакцинирани и што не им се дига...они оговараат.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Оти греота? Нормално е на 17-20+! Повик за репродукција, критериуми за после, за излегување и несрамење, како што викаш ти :D

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.237
Знам, но зошто е тоа така?
Затоа што гледаат конкуренција во другата жена. Па уште какви погрдни зборови си кажуваат, тоа е страшна работа.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.602
Поени од реакции
42.122
најјако кај жените ми е лицемерието, можат цел ден да си ги гланцаат пичките една на друга додека си мислат најлошо. Кај мушко нема тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom