Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.853
- Поени од реакции
- 8.398
Во затвор се веќе докажаните!...додека не се докажат дека се виновни, тие се невини иако се во затвор, во денешно време претежно лошите момци не се таму!
Во затвор се веќе докажаните!...додека не се докажат дека се виновни, тие се невини иако се во затвор, во денешно време претежно лошите момци не се таму!
Знам и некои што се сакаат, не им се битни моќта и авторитетот, не калкулираат туку заедно се соочуваат со животот, по мене они се многу успешни бидејќи обично од таква средина никнат прекрасни деца. Што е успех за тебе?Добрите обично и не завршуваат успешно во животот. Жените се палат на моќ и авторитет а ретко кој стасал до таков статус со добрини.
Така да... Убаво си бараат. Тоа што некој тера со крсот на чело Ваш/Нивни/Мој проблем.
Па ваљда реализирање на цели зацртани во животот.Што е успех за тебе?
За тоа ќе треба да шмркаш секој ден кока што не е паметно ако се бусташ со Фајзер, не ти треба тој напор на срцето со миокардитисот. Те молам размисли.мене цел ми е да се остварам како волкот од волстрит, да фрлам џуџиња во мета и тигри и леопарди да ми шетаат низ канцеларија.
Разбуди се, ајде на работа треба да одишмене цел ми е да се остварам како волкот од волстрит, да фрлам џуџиња во мета и тигри и леопарди да ми шетаат низ канцеларија.
...посебно тие кои после ќе се самоубијат во кофа!Во затвор се веќе докажаните!
Судска медицина тоа го утврдило. Има таму професори, научници, докторати кои си знаат професионално да си ја вршат работата....посебно тие кои после ќе се самоубијат во кофа!
па сега јебига, некој сака како цигански шаман како тебе да се оствари, некој како цео на мултимилионска корпорација и да прави разни лудории како шетање леопард низ маало и слични исполнителни активности.За тоа ќе треба да шмркаш секој ден кока што не е паметно ако се бусташ со Фајзер, не ти треба тој напор на срцето со миокардитисот. Те молам размисли.
А ние се што сакаме е зелникНасловот на темата е скроз утнат.
Девојките сакаат момци со ДОБРА душа, со тврд патлак, со развиени мускули, со јак карактер, заштитнички настроен кон својата девојка, со голема муда да му се спротистави на секој што ќе ја погледне попреку, со доволен приход за да ја шета по кафичи, ресторани, да знае да биде забавен...оти ние девојките сакаме поред нежност и малку возбуда....некогаш и малку повеќе
Да знаете што сакате добро ќе беше ама не знаете, тоа е проблемот!Насловот на темата е скроз утнат.
Девојките сакаат момци со ДОБРА душа, со тврд патлак, со развиени мускули, со јак карактер, заштитнички настроен кон својата девојка, со голема муда да му се спротистави на секој што ќе ја погледне попреку, со доволен приход за да ја шета по кафичи, ресторани, да знае да биде забавен...оти ние девојките сакаме поред нежност и малку возбуда....некогаш и малку повеќе
Така е, на гравчиња не гледаме по кој очи на дршки ќе ни излезат, за каков дечко лиги ќе ни потечат и од кој ќе добиеме срце биење...тоа доаѓа ненадејно, ваууууууу...и и веќе си затрескана....а потоа сукаме зелник.Да знаете што сакате добро ќе беше ама не знаете, тоа е проблемот!