Meren e... Ako mislis Deka e nizok, megjutoa I pri normslen pritisok istite simptomi, kako Da me gura nekoj, I zamaglen oci, I omalaksanost, dali e centar za ramnoteza vo prasanje ili?Мери притисок
Meren e... Ako mislis Deka e nizok, megjutoa I pri normslen pritisok istite simptomi, kako Da me gura nekoj, I zamaglen oci, I omalaksanost, dali e centar za ramnoteza vo prasanje ili?Мери притисок
Пробај со б комплекс како за старт, од крка кафените по 2-3 на ден.Meren e... Ako mislis Deka e nizok, megjutoa I pri normslen pritisok istite simptomi, kako Da me gura nekoj, I zamaglen oci, I omalaksanost, dali e centar za ramnoteza vo prasanje ili?
110 so 60 Mislam deka ne e mnogu nizok. Megjutoa eve Sega sedam, Ko da me gura nekoj na nazad....Пробај со б комплекс како за старт, од крка кафените по 2-3 на ден.
Колку мереше?
Упат за невролог.110 so 60 Mislam deka ne e mnogu nizok. Megjutoa eve Sega sedam, Ko da me gura nekoj na nazad....
Епа може и од тоа да ти се симптомите.@Psyside @Anon , zaboraviv da spomenam, minatata Nedela rutinska kontrola, mi ustanovija Mitralna insufiencija na srceto, doktorot rece Ne e mnogu opasno, inaku site drugi para metri na srceto uredni, ekg super, eho super, e Sega me interesira dali ova ima nekoja vrska so Mojata vrtoglavica, a da I doktorot mi rece Holter ured da stavime.... Vase mislenje I sovet, Se izvinuvam na dosada.... Pozz
Како ти утврдиле дијагноза кога велиш дека се е уредно, егк и ехо???@Psyside @Anon , zaboraviv da spomenam, minatata Nedela rutinska kontrola, mi ustanovija Mitralna insufiencija na srceto, doktorot rece Ne e mnogu opasno, inaku site drugi para metri na srceto uredni, ekg super, eho super, e Sega me interesira dali ova ima nekoja vrska so Mojata vrtoglavica, a da I doktorot mi rece Holter ured da stavime.... Vase mislenje I sovet, Se izvinuvam na dosada.... Pozz
E ajde de.... Srceto normalno, na ekg mala anomalija Ali Ne e opasno vika, I na ekg... Malo zapusuvanje od masnotii I mala insufiencija mitralna ( malce propusta go citiram doktorot) bese periodot steesen I napnat I zamoren, mozno e Da e do toa? @Aceso glikemija mislis seker vo krvta?Како ти утврдиле дијагноза кога велиш дека се е уредно, егк и ехо???
Да се чуди човек?
Аха, е така е, значи на ехото го видела тоа...добро, ништо страшно, имам и јас....правев стрес тест и добро е се.E ajde de.... Srceto normalno, na ekg mala anomalija Ali Ne e opasno vika, I na ekg... Malo zapusuvanje od masnotii I mala insufiencija mitralna ( malce propusta go citiram doktorot) bese periodot steesen I napnat I zamoren, mozno e Da e do toa? @Aceso glikemija mislis seker vo krvta?
Sepak Holter?? Tvoj sovet... A za stres Ne zboruvaj nekoi medikamenti na bilna Baza? Zemav b kompleks? Pomaga?Аха, е така е, значи на ехото го видела тоа...добро, ништо страшно, имам и јас....правев стрес тест и добро е се.
Редовни контроли и здрав живот, тоа му е лекот, ништо друго.
Од 10 пациенти, 8 имаат минимална, незначителна инсуфициенција на митралната клапа. Не е тоа нешто за што треба да се секираш. Ако е средно изразена е веќе друга работа.@Psyside @Anon , zaboraviv da spomenam, minatata Nedela rutinska kontrola, mi ustanovija Mitralna insufiencija na srceto, doktorot rece Ne e mnogu opasno, inaku site drugi para metri na srceto uredni, ekg super, eho super, e Sega me interesira dali ova ima nekoja vrska so Mojata vrtoglavica, a da I doktorot mi rece Holter ured da stavime.... Vase mislenje I sovet, Se izvinuvam na dosada.... Pozz
Minimalna, Sega, za Sega, taka rece doktorot sto ponatamu, iskreno me fakja Panika, falaОд 10 пациенти, 8 имаат минимална, незначителна инсуфициенција на митралната клапа. Не е тоа нешто за што треба да се секираш. Ако е средно изразена е веќе друга работа.