Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.455
... дискутабилно, женската починала од канцер оставајќи му го синот на ,,идиотот" т.е. таткото кој со љубов се грижи за синот, да бил некој друг ,,неидиот" сигурно немаше да се посвети толку на синот,
Токму затоа е идиот, затоа што е безусловно добар. Дури и да не беше негово детето и она да му го оставеше оти ќе умре, овој ќе прифатеше со цело срце. Зборот идиот во овој случај го користам како синоним за наивен и глуп човек, а не за злобен и пакосен.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
За кеш бијонсич, скоро и да нема сиромав доктур.
...има различни женски кои сакаат да зависат, да бидат мазани и галени од авторитет, па макар било доктУр или маалски тепач со БМВ, спојувањето е различно, конкретно јас спаѓам во друга група, никогаш не сум дозволила некој да ме почасти, си го плаќам своето, си возам свое, не сакам да зависам од никого посебно од машки пол, чист рачун дуга љубов и напротив од темата одсекогаш сум ги почитувала добрите момци, но темата може да биде исто зашто мушките обожаваат повеќе женски ороспиичиња, отколку мирни, невини начитани девојки, комбинациите се тие кој во која група спаѓа!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
"Финиот, добриот" човек што вие тука го анализирате, како прво е лош за себе!

Може ли некој кој за себе не чини! Да чини за некој друг?

Се лажете дека може!

"Добриот, финиот" мора да се носи на грб кога се минува низ минско поле, пошто ако не сите отидоа јабана!

2021_0714_6f8562edj00qw7ug6004lc000v900p2m.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Ако за тебе е така, твое право.
Зашто си бегала од предавања по психологија на факултет? Срамота!
... де бре, јас и бегање, мене све ме интересира напред секогаш седев, аман ќе ми речат немој да потпрашуваш да си одиме побрзо гладни сме:ROFLMAO:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
... де бре, јас и бегање, мене све ме интересира напред секогаш седев, аман ќе ми речат немој да потпрашуваш да си одиме побрзо гладни сме,
Напред си седела си потпрашуела, годините си ги наполнила и ништо не си научила. Жалосно.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.742
Затоа што има разлика меѓу добар и ,,добар”.
Тој ,,добриот” е само лажна претстава, истиот постапува сомислата на реципроцитет, дека се нему му должи некој нешто и затоа после се лутат при неуспех.

Девојките сакаат момци кои се независни, ликови кои се борат за себе и не премолчуваат,едноставно луѓе со кичма.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Напред си седела си потпрашуела, годините си ги наполнила и ништо не си научила. Жалосно.
... сега ти можеш што сакаш да пишуваш, не сум начила мој проблем, па не ќе просперирам, што не баш така во реалноста, во живот све се учи, секој ден сме подобри со надоградба на базата, но никогаш не може во животот да се научи, да се добие воспитание, ако го нема добиено особата во тие седум години домашно учење, што нажалост тебе ти фали, нит знаеш да се однесуваш, нит знеш да почитуваш, а самобендисан си до небо, не си мој тип, ете јас не сакам лоши момци!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
... сега ти можеш што сакаш да пишуваш, не сум начила мој проблем, па не ќе просперирам, што не баш така во реалноста, во живот све се учи, секој ден сме подобри со надоградба на базата, но никогаш не може во животот да се научи, да се добие воспитание, ако го нема добиено особата во тие седум години домашно учење, што нажалост тебе ти фали, нит знаеш да се однесуваш, нит знеш да почитуваш, а самобендисан си до небо, не си мој тип, ете јас не сакам лоши момци!
Арамијата секогаш е најгласен кога вели држете го крадецот!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Арамијата секогаш е најгласен кога вели држете го крадецот!
... никогаш не сум те навредила, а ти редовно го правиш тоа, форум како форум, но треба малку усул, ако ги имаш тие седум години, затоа пред да фрлиш камен по тој арамија, за да го погодиш, прашај се дали ти си безгрешен и од каде право да судиш!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
...има различни женски кои сакаат да зависат, да бидат мазани и галени од авторитет, па макар било доктУр или маалски тепач со БМВ, спојувањето е различно, конкретно јас спаѓам во друга група, никогаш не сум дозволила некој да ме почасти, си го плаќам своето, си возам свое, не сакам да зависам од никого посебно од машки пол, чист рачун дуга љубов и напротив од темата одсекогаш сум ги почитувала добрите момци, но темата може да биде исто зашто мушките обожаваат повеќе женски ороспиичиња, отколку мирни, невини начитани девојки, комбинациите се тие кој во која група спаѓа!
Не реков дека тоа важи за сите, секогаш постојат исклучоци.

Мажите бираме пред се визуелно, а потоа останати квалитети. А голем дел немаат шанса ни да бираат, па и нусе за 800 евра е премија.

Начитани момци и девојки, не значи по автоматизам дека се и добри.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
... никогаш не сум те навредила, а ти редовно го правиш тоа, форум како форум, но треба малку усул, ако ги имаш тие седум години, затоа пред да фрлиш камен по тој арамија, за да го погодиш, прашај се дали ти си безгрешен и од каде право да судиш!
Сите затвореници во затворите тврдат дека се невини!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Сите затвореници во затворите тврдат дека се невини!
...додека не се докажат дека се виновни, тие се невини иако се во затвор, во денешно време претежно лошите момци не се таму!

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
А што се всушност добри момци? Оти сите имаат различна дефиниција за нив. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom