Де бе, се фати за Пелегрини, што сакаш против Зорја да се форсира ли? Оваа утакмица му беше загревање, нормално да не дава толку напори и да греши, Али ипак му намести на Шомуродов една на тацна 100% шанса која овој не успеа да ја реализира. Јас до лани највеќе го критикува него, оти само на вакви утакмици се истакнуваше, против слаб противник, додека оваа година игра стандард добро и е играч што најмалку треба да се критикува, а не да се мисли на продажба на истиот. Идат дербиња, јаки утакмици, ќе видиме како ќе се покаже тогаш како капитен и вистински лидер, сега за сега е одличен.Ултра јакиот Пелегрини.. Кој место со желба и жар да игра после суспензијата он лабаво си џогираше.. Ок Зорија е ова.. Разбирливо е тоа поопуштено сите да играат ама он барем требаше појќе да покаже.. Ипак капитен е.. Нека потпише договор, на лето нека дојде некој од ПСЖ да им го увалиме за 50..
Тоа што го барав и што ми беше желба е тоа да Дарбо игра.. Дечкото беше најдобар на терен. Има потенцијал и ќе расте како играч само Мурџо да му дава шанси.. Баш да видиме сега во недела дали барем ќе го убаци од клупа..
Многу сакам да знам како тоа Кристанте кај секој тренер игра прва постава? Шпиун е? Им го дудла? Прашања кои ме мачат околу овој лик..
Друга работа што ми бодеше очи е изнесувањето на топката од своја половина.. Па не е Интер, Милан, Аталанта за да не можеш топка да изнесеш.. Факинг Зорија е.. Која екипа да е против Рома со висок пресинг овие не знаат кај тераат..
Мајорал ако лани си ја оживеа кариерата во Рома, годинава му ја погреба Мурџо..
Следи Емполи во недела, 3 бода како леб ни требаат пред паузата..
Форца Рома!
Пупоне, со Манчини во одбрана како сакаш да играме?Де бе, се фати за Пелегрини, што сакаш против Зорја да се форсира ли? Оваа утакмица му беше загревање, нормално да не дава толку напори и да греши, Али ипак му намести на Шомуродов една на тацна 100% шанса која овој не успеа да ја реализира. Јас до лани највеќе го критикува него, оти само на вакви утакмици се истакнуваше, против слаб противник, додека оваа година игра стандард добро и е играч што најмалку треба да се критикува, а не да се мисли на продажба на истиот. Идат дербиња, јаки утакмици, ќе видиме како ќе се покаже тогаш како капитен и вистински лидер, сега за сега е одличен.
Автоматски споено мислење:
По Емполи во недела, играме со Јуве и Наполи. Е овие утакмици ги чекам, да видам дали уште ќе играме како пички во дербињата, како две години со Фонсека...