- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 11.873
- Поени од реакции
- 36.918
ИРИ, тие од Кржалоски исто се прилично прецизни, Брима Галуп. Имаше уште некои ама не ми текнува.Се сеќава некој која анкета беше најрелевантна лани за парламентарните?
ИРИ, тие од Кржалоски исто се прилично прецизни, Брима Галуп. Имаше уште некои ама не ми текнува.Се сеќава некој која анкета беше најрелевантна лани за парламентарните?
Не сакам да ти кршам филм и чисто географско е прашањето, ама за кое Порече источно од Велес станува збор?Порече, на пример е источно од Велес, и други места од источна Македонија се источно од Велес ...
И мене ме интересира кое Порече е ова источно од Велес ...Порече, на пример е источно од Велес, и други места од источна Македонија се источно од Велес ...
Мене не ми е толку проблем глупиов PR, колку фактот што го сликале како ПЕШАЧИ НА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА!!!Избегнувам да критикувам опозиција во ситуација кога на власт веќе втор мандат ја имаме најнеспособната влада ever, сељачана која ја уништи државава на секое поле, ама каде бе Левица со овој комуњарски "макрадули" ПР?
Да одиш пеш на работа, на дожд, е за жалење, а не за фалење. Од кога тоа да си беден, е доблесна особина? Сериозно има луѓе кои се влажнат на градоначалници на точаци, тимчовци на тротинети и камикази пеш?
И што сега, демек види го овој пеш оди, браво, цел живот не успеал за автомобил да заработи, и јас на тоа треба да се угледувам и да го земам за пример како треба!?
Не сакам да ја бранам арогантната и неспособна сељандура Шилегов, ама искрено кур ме боли како одел на работа, не е тоа пресудно за да дадеш глас некому. Треба способни луѓе кои ќе знаат да менаџираат со градот, а не позери.
Oni dur da napraat gasifikacija struja od vodorod kje se prai. Planot so gasot vo evropa e do 2040 da ne se koristi, za 20 god ne vredi a se macat.Нека стишат со екологијава и зеленилава. Ја уште ја чекам гасификацијата што сите ја обеќаа на минативе локални.
Vo Strumica rece deka nikoj ne mozel da gi zapre, nemale kocnici. Barem da mu dadat da cita napisan tekst, vaka sekoja 2ra recenica nekoj kiksЗоки на митинг во Струга
"Добровечер граде, што душа на животот ми даде..."
Кој е тој?Прв пат и се надевам и последен пат пишувам на политички теми.
Како некој што уопште не сакал да гласа на вакви избори до сега сакам да кажам дека за прв пат имаме човек што иде против партија и партиски вработување и ако и сега успееме да изгласаме партиски полтрони не ни заслужуваме подобро и немаме право да се буниме.
Толку.
МаксимКој е тој?
Знаеш што пари отидоа и ги испраа за гасоводот што се гради, по компаниите.Oni dur da napraat gasifikacija struja od vodorod kje se prai. Planot so gasot vo evropa e do 2040 da ne se koristi, za 20 god ne vredi a se macat.
Go znaes vicot so ciganot i burekot, ne znae kako izglea ama brat mu videl kako se jade. Toa e za nas gasot, burekot.Знаеш што пари отидоа и ги испраа за гасоводот што се гради, по компаниите.
И тоа смешното е што истата компанија, кумановска е, работи и со тие и тие.
У време на Вмро, Сдсм правеа посебен прес за тоа дека истава компанија го гради најскапиот гасовод во Европа по километар. Сега у време на Сдсм истите ги добија сите тендери за десетина делници низ државава, Бетон конкурираа на сите и поднесуваа жалби што не, ама џабе. Преку 200 милиони евра се на се.
Така да они ќе си ги напунат џебовите, па нека го секнат гасот ЕУ, баш ги боли уво.
Добро менаџира со туѓи париMnogu me interesira zasto onaa Danela se potencira kako "menadzer"? I na spotot nekoj ja fali kako menadzer, I samata vo govor si kazuva "menadzer"...
Sto q*r taa rabotela vo zivotot I kade steknala Ili pokazala menadzerski kvaliteti?