- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.103
- Поени од реакции
- 10.138
Не, не се секирај, предозирање нема од нив.дали е можно предозирање доколку секојдневно се користат пробиотици?
Не, не се секирај, предозирање нема од нив.дали е можно предозирање доколку секојдневно се користат пробиотици?
дали е можно предозирање доколку секојдневно се користат пробиотици?
... комбинација на железо со Вит Ц и Фолна киселина е препорачлива против анемија, но според јачината би било повеќе како суплемент за одржување или потребно е подолго време за да би се добило подобар резултат на железо, така да зависно од вредноста на железото би требало ,,посериозен внес,, од овој суплемент, на пример ,,Хеферол,, кој како лек содржи 350 мг железо во споредба со суплементот што содржи 30 мг, Вит Ц ќе е испие цела таблета 500 мг, споредбено со 180 мг кај суплементот , а лекот ,,Хеферол,, препишан на рецепт е поевтин, за разлика од суплементите кои најчесто се многу поскапи!dali ovie tableti se dobri za zgolemuvanje na zelezo vo krvta ?
Добри се нели и Тотхема ампулите.... комбинација на железо со Вит Ц и Фолна киселина е препорачлива против анемија, но според јачината би било повеќе како суплемент за одржување или потребно е подолго време за да би се добило подобар резултат на железо, така да зависно од вредноста на железото би требало ,,посериозен внес,, од овој суплемент, на пример ,,Хеферол,, кој како лек содржи 350 мг железо во споредба со суплементот што содржи 30 мг, Вит Ц ќе е испие цела таблета 500 мг, споредбено со 180 мг кај суплементот , а лекот ,,Хеферол,, препишан на рецепт е поевтин, за разлика од суплементите кои најчесто се многу поскапи!
опција 1Автоматски споено мислење:
dali ovie tableti se dobri za zgolemuvanje na zelezo vo krvta ?
Ултразвук треба.Здраво! Можеби не е соодветно прашањето за темава но бидејќи е поактивна ќе го поставам овде. Дали за да се испита рак на тестиси може само преку крвна слика дали тумор маркерите би покажале дали има нешто или мора на уролог да се направи и ехо. Поздрав
...прашање од каде идејата дека се има рак на тестиси, па да се направи толку тестирања токму сега кога не се прави?Здраво! Можеби не е соодветно прашањето за темава но бидејќи е поактивна ќе го поставам овде. Дали за да се испита рак на тестиси може само преку крвна слика дали тумор маркерите би покажале дали има нешто или мора на уролог да се направи и ехо. Поздрав
... на братчето му пукнало некое капиларче, ќе помине!A za bratcevo dolu da ve prasam neso.Pred 3 nedeli plus minus imav oralen toest mi pruzaa i mi se zavi edna crvna tocka moze go grizna ama se baanjam pred malku i zagledav uste ja imam.Sto bi bilo toa i care
Мери притисокAjde I jas nesto Da prasam info..... Imam nekoi simptomi.... Slabost vo nozete, I koga ja navalam glavata nadolu, imam mala vrtoglavica, znae nekoj sto Se desava? I pospanost nenormalno.... Fala vi odnapred pozzz