Imaš PP.Nekoj ako saka da pusti playlista,Vardar da go gledam...na Arena 3 mislam ja ima utakmicata
Автоматски споено мислење:
Imaš PP.Da li neko moze da mi prosledi dobru m3u sa exyu kanalima.Hvala unapred
Imaš PP.Nekoj ako saka da pusti playlista,Vardar da go gledam...na Arena 3 mislam ja ima utakmicata
Imaš PP.Da li neko moze da mi prosledi dobru m3u sa exyu kanalima.Hvala unapred
E vidiš sad već svi znamo da je narodna a i gazda.. Neznam hoće ti dugoФала, газда плаќа!
![]()
Stvarno misliš da vlasnici-gazde portala prate ovaj forum i gledaju da li ih neko "potkrada" ?E vidiš sad već svi znamo da je narodna a i gazda.. Neznam hoće ti dugo
ako moze i meni jednaImas arta osnovni a i imas i premium sa brdo filmskih i ostalih
700 kanala razlika,e sad dosta sam rekao
Ne samo ovaj,pa to im je posao.Koliko sam pretnji dobio a bogami i lista da ne cackam mecku....Nema foruma na ovu temu da ga ne prate.I svaki ima po nekoliko nickova,i nisu samo gazde kolko je poslusnika.....Nego konane ti si mi delovao promucurnije.Stvarno misliš da vlasnici-gazde portala prate ovaj forum i gledaju da li ih neko "potkrada" ?
medewo.ddns.net:19876/c/
fanta22.ddns.net:19876/c/
bestlux.ddns.net:19876/c/
[] : [80, 8080, 8805, 22]
[] : nginx
[] : Hetzner Online GmbH
[] : [slovarica.ddns.net, nemanista.ddns.net, prezivetibeograd.ddns.net, saporapotapas.loginto.me, tsolutions.ddns.net, hz13.host-m.co.za, static.19.13.130.94.clients.your-server.de, slipstream.webhop.me, truckstop.sytes.net, sucettes.ddns.net, nosikiriki.ddns.net, magportal.ddns.net, speedtv.ddns.net, 94.130.13.19, fanta22.ddns.net, do-not-reply.cloudns.nz, medewo.ddns.net, bestlux.ddns.net]
do-not-reply.cloudns.nz:19876/c/
speedtv.ddns.net:19876/c/
Ne verujem u to, to ste izmisli vi "veliki poznavaoci" iptv svetske zavere, vi što čuvate tajne "iptv Sfinge".Ne samo ovaj,pa to im je posao.Koliko sam pretnji dobio a bogami i lista da ne cackam mecku....Nema foruma na ovu temu da ga ne prate.I svaki ima po nekoliko nickova,i nisu samo gazde kolko je poslusnika.....Nego konane ti si mi delovao promucurnije.
Ajde prvo odgovor,da je lako videti mi nikad nista ne bi gledali.Ne verujem u to, to ste izmisli vi "veliki poznavaoci" iptv svetske zavere, vi što čuvate tajne "iptv Sfinge".
Ako i prate forume, gledaju kako da se izreklamiraju i da uvale kome pretplatu.
Inače ko ih potkrada i kako to radi lako mogu da vide u logovima svojih admin panela, a ne da ovde špijuniraju.
Jesi ti lud jbt.. Pa nisi tu od jućer pa i sam se ćujem sa vlasnikom bitke, zdrave, moje tvoje... Svi su članovi ovog foruma.Ne verujem u to, to ste izmisli vi "veliki poznavaoci" iptv svetske zavere, vi što čuvate tajne "iptv Sfinge".
Ako i prate forume, gledaju kako da se izreklamiraju i da uvale kome pretplatu.
Inače ko ih potkrada i kako to radi lako mogu da vide u logovima svojih admin panela, a ne da ovde špijuniraju.
Duh4 ma ponekad ne vredi,ko da smo mi tresli slamu ovolike godine a ne izucavali ovo.Znam da su ovde i znam da me vide kad koristim panel ali me ne diraju.Koliko postujem ja njih toliko valjda i oni mene,nemam drugo objasnjenje.Jesi ti lud jbt.. Pa nisi tu od jućer pa i sam se ćujem sa vlasnikom bitke, zdrave, moje tvoje... Svi su članovi ovog foruma.
Nemoj mi reć da nisi to skužio..
Naravno da prate, pa i ja bi..
Zato ja vise po forumima nis ne dijelim a sve ide nikakve informacije ni aaaaaa......Jesi ti lud jbt.. Pa nisi tu od jućer pa i sam se ćujem sa vlasnikom bitke, zdrave, moje tvoje... Svi su članovi ovog foruma.
Nemoj mi reć da nisi to skužio..
Naravno da prate, pa i ja bi..
Pozdrav panel sta se radi.Pa mi smo valjda poznati.Zato ja vise po forumima nis ne dijelim a sve ide nikakve informacije ni aaaaaa......
Nek se pate vlasnici i reseleri hahaaaa
Baj,baj........Trazim jednog neke podatke,a dao mu na taci i ovaj se izvlaci a lepotani ni stricu vise a kamoli ikome po forumima i poznatim i nepoznatim kraj prici sa moje strane