Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.188
- Поени од реакции
- 46.400
Ја ако сум замарал ти што праеше, дури и си го препиша ко твој трансфер, викаше да знаете овој мој човек е, ја прв го открив.Значи цело лето за џабе замараше за него, на памет си коментирал, фалејќи го дека е идеална замена за Хакими за кого, да се потсетиме, беше еден од првите кој сместа го продаде уште после првата шпекулација, па после вадеше статистики за топ 3 продажби, најскап бек у свет, сепак бил бек, и слични вака така муабети.
Сигурно и лани сфаќаше зошто Дармијан едно време го зацементира Хакими на клупа.
Само стекот викаше кај овој висок е врска ќе нема, така нешто.
Али од она што го глеав на ЕП и сеа, ден и ноќ разлика, уцвикано делува, од оние што а добие топка глеа само да се ослободи од неа, али ајде задњи 2 утакмици не дека штимавме ко екипа па ќе го видиме у иднина
За Хакими не ми спинувај, зборев за цифрата, дека за бек е добра нарочито во вакви услови, а не дека сакав да си оди, муабетот за него беше дали он дали Лаутаро, ја бев за тоа Лаутаро да остане, или Лукаку, а ако се жртвува некој за многу јебига, нека е Хакими, не дека ја одма го продадов, клубот тоа секако ќе го направеше па од таа двојка или тројка ја, ТИ копиле едно, стекот и пар други бевме за Хакими, коа више мора да се бира кој. Многу ме нервираш.
п.с. Дармијан никад не го зацементирал Хакими на клупа, но добро ќе ти веруваме дека тоа некогаш се десило. Хакими од ден број еден како дојде беше стартер, па малце падна у форма одбрана беше лош у одбрана, со Реал гости поклони гол, па беше седнат на клупа не ми ни текнуе колку долго траеше тоа, не верувам многу, у никој случај за да се зацементира Дармијан у прв тим а овој на клупа.