Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Големината на навивачот не се брои по кривични пријави, тоа е доказ за неумешност :D
Големината се мери по годините верност, бројот на однавивани натпревари, придонеси од секаков друг карактер (песни, кореографија, графити, фанзини, најави за утакмици) итн :D

Дечкото на сликата (без навреда) нема фаца за водач на група, сепак водачот треба да биде попретставителен лик, а не скиселен како расипано млеко. И на видеото од протестите го гледав, едноставно не е за воџа :D
Se soglasuvam za toa gore , a za drugovo neznam so navleguvas do tolku u detali dojde do toj stepen so ni solis pamet kako trebalo da izgleda vogja mnogu ironicno-potcenuvacki pa i navreduvacki se izrazi baska ako si od postarite tuka ili na tribina znaes i samiot kolku namerseni mangupi ispadnale picki osobeno posledno vreme mnogu gi imase kai vas tapan sto e tapan od tolku udiranje bi se skinal vie ostaj sto ve ponizija u mnogu slucaevi pak derzite predavanja , zatoa ti vikam ne gledaj mnogu faca tetovaza toj so ima serce so znae da se derzi so site toi e za mene dobar vogja , vamu vikas bes navreda a go narekuvas ka rasipano mleko haha pravi politicar si ka i cela grupa ,sekoi smee da dade svoe mislenje no ne i da navreduva nema potreba povece za ova so da se zbori.

soncevo soncevo...
image.png

image.png

image.png
Алооо, џенем ќе идете!!!! Тежок харам праите.
Какви се тие каурски симболи (крстови и двоглави орли)?
wtf
Арапскиот имам Абу Румаиса, од џамијата во германскиот град Брауншвајг, ги повика Албанците кои ја посетуваат таа џамија да ги фрлат албански знамиња во ѓубре.

Тој тоа го рекол, откако верник го прашал дали може да носи албанско знаме, пренесува приштинскиот портал „Лајми“.

– Фрли го во ѓубре. Знамето ги претставува неверниците, а не муслиманите и е спротивно на исламот – рекол Абу Румаиса.

Алооо, џенем ќе идете!!!! Тежок харам праите.
Какви се тие каурски симболи (крстови и двоглави орли)?
wtf
Арапскиот имам Абу Румаиса, од џамијата во германскиот град Брауншвајг, ги повика Албанците кои ја посетуваат таа џамија да ги фрлат албански знамиња во ѓубре.

Тој тоа го рекол, откако верник го прашал дали може да носи албанско знаме, пренесува приштинскиот портал „Лајми“.

– Фрли го во ѓубре. Знамето ги претставува неверниците, а не муслиманите и е спротивно на исламот – рекол Абу Румаиса.
pozz
Автоматски споено мислење:

26.09.2021 Struga Trim&Lum - Shkendija
image.png

image.png

Хахахахахахахахаха, ја ги мажите шо избегаа од нас после утакмицата, оти ко не видеете не застанаате???
Албанец и застанување на фер тепачка, да бевте некои деца ќе видеше како се застанува.

Албанец и застанување на фер тепачка, да бевте некои деца ќе видеше како се застанува.
Шо е најжално, бееме сите деца од по 18 19 год. Имаше само двајца постари по 26 27г. Ние бееме 9 души, они околу 20 возрасни, по 25 6 год, и пак не застанаа.. хахаха

Шо е најжално, бееме сите деца од по 18 19 год. Имаше само двајца постари по 26 27г. Ние бееме 9 души, они околу 20 возрасни, по 25 6 год, и пак не застанаа.. хахаха

@Илко Илија сам себе се тролаш. Да бевте деца ќе видеше. Па бевме сите деца хахахах :vozbud:

Хахахахахахахахаха, ја ги мажите шо избегаа од нас после утакмицата, оти ко не видеете не застанаате???
Ќе видиш кога тие ќе бидат 10 а вие двајца дали така ќе избегаат ;) Не им ја знаете тактиката изгледа ;)

hahahhahhahha green street strumica ahhahahhahahha stvarno kako begavme lelelellle

@Илко Илија сам себе се тролаш. Да бевте деца ќе видеше. Па бевме сите деца хахахах :vozbud:
И значи имаше, гу бегал... уплашиле...
Автоматски споено мислење:

Ама не требало да бегаат Шверцери од вас изгледа, со вакви симболи ќе сте почнеле некој заеднички муабет...

Болест.Screenshot_20211002-015615_Facebook.jpg

Последно уредено:
@Илко Илија ти реков пред некое време, да не коментираш за работи што не ги разбираш...дали воопшто знаеш што значи тој симбол на дуксерицата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom