- Член од
- 15 септември 2015
- Мислења
- 106
- Поени од реакции
- 118
da li neko zna koji je taj playerI nije samo samo sf vip.
J.te, jel to državna tajna da nitko neće poslati? Ili možda nitko ne zna ili takvo što ne postoji?Dobro jutro svima. Može li mi netko poslati url za epg od Arta? Hvala u naprijed![]()
Nije navigatorMožda je ott navigator,nebitno koji je plejer ima ih sad baš dosta, a svi rade posao...
Ne postojiJ.te, jel to državna tajna da nitko neće poslati? Ili možda nitko ne zna ili takvo što ne postoji?
Lici na Smartiptv.da li neko zna koji je taj player
Jesi sigiranNe postoji
ja imam MINIX NEO U22-XJ i nikad mi nije zablokirao da napomenem da je sa 4gb rama kupi taj box i nema cupanja iz strujeSve mi stalo, gledam sad YouTube...
Автоматски споено мислење:
Ljudi imam jedan box tx3 mini ima 2gb rama... Sve super radi, služi me isključivo za iptv.. Desava se ponekad a ponekad i ćešće da jednostavno za blokira... Gledam kanal i on smrzne, nemože se ništa i onda ga moram čupat iz struje i ponovno palit... Jel zna netko u ćemu je problem
Imas PPPozdrav drugari. Danas mi je stao iptv. Da li neko ima neki stabilni visekonekcijski server sa madjarskim kanalima, mac ili m3u?
Hvala!
Hvala!Imas PP
Sad sam ga otvorio i na plastici od ispod i iznad napravio par rupa.. Onako uredno da izgleda, bušilicom za drvo.. Iznad tri a ispod 9.... Sad ćemo vidjet..ja imam MINIX NEO U22-XJ i nikad mi nije zablokirao da napomenem da je sa 4gb rama kupi taj box i nema cupanja iz struje