Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како да ти/ви се објасни дека не е ова фудбал менаџер и дека парите од Лукаку не идат директ за реинвестирање во други играчи за износот за кој е платен Лукаку. Ако сакаш да веруваш во такви менаџер плитки муабети тогаш ок. Според мене во услови на ограничен буџет нашиве добро скрпија во напад, Џеко како играч со големо искуство и квалитет за без пари и Кореа како версатилен играч од клупа што може поише позиции да игра у напад, што би рекол Марио да се шуња лево десно. Сеа тоа што ти го потценуваш Џеко е друг проблем и не можам да ти помогнам. Еве 5-6 утакмици се изиграа и на секое слабо полувреме ти имаш коментари дека нашиве не се нормални што го дале Лукаку и го земале Џеко, а Џеко до сега даде 100 гола и игра во топ форма. Не викам дека е појак од Лукаку ама не е гревче како што сакаш да го претставиш. И да повторам, Лукаку сам бараше трансфер.Каде е тука основата да се правда некој кој немал бек ап план, и го нема веќе година ипол - две, ете си отиде Лукаку као непланирано, као само 1 играч требало да се продаде ( ова никој не го знае ), и ете од тоа негово непланирано идење наместо само парите за Хакими, демек оние планираните, Интер непланирано си доби бонус од плус 80м евра или колку и да беа за Лукаку. И сеа логиката вели, ако ова било непланирано, а тие пари си легнале глатко, Интер ќе имаат барем 50-60м за трошење, зашто не само што добија голема пара од Хакими и Лукаку, се ослободија и од нивните големи договори, плус од големиот договор на Конте.
И мене не ми е јасно ова искрено, гомното само сакаше да си оди и на крај и оштета зема.Ако најдете време, да ми објасни некој како му плативме на Конте за да си замине на негово барање.
Еве ја шефот го молам да ми даде отпремнина, нејќе да чуе![]()
Има причина де, им се распаѓаше компанијата во Кина, види што се случи периодов со evergrande, нешто што ќе има импакт глобално на пример. Али небитно тоа, не им бевме приоритет, кратко и јасно, тоа под дифолт треба да значи нивно заминување од тука зашто такви газди не ни требаат, кога им бевме, мед и млеко течеше во тимов и одевме само нагоре и нагоре, мал застој имаа втората сезона со Спалети но после тоа дојде Конте.Бош муабет. Денеска не треба да си спортски коментатор за да бидеш информиран. Доволно е да имаш интернет и телефон. И ним и нам ни се достапни истите новости. Не е дека коментаторите на Арена се во директен контакт со некој близок на Интер.
Тоа што Жанг држел зум состаноци може да има причина. Кинезите мора да одат карантин ако сакаат да влезат во Италија.
Крај краева не треба предмет на дискусија да биде на кој начин го водел клубот. Нам како фанови треба да не интересира дали имаме добар тим и менаџер, за да се надеваме на титула. Тоа го имаме.
Точно е дека не се амбициозни како пред, ама да трубиме секој ден за кинезите воопшто нема да ја смени ситуацијата.
Немој жити све со тие ова не е фудбал менаџер муабети.Не знам како да ти/ви се објасни дека не е ова фудбал менаџер и дека парите од Лукаку не идат директ за реинвестирање во други играчи за износот за кој е платен Лукаку. Ако сакаш да веруваш во такви менаџер плитки муабети тогаш ок. Според мене во услови на ограничен буџет нашиве добро скрпија во напад, Џеко како играч со големо искуство и квалитет за без пари и Кореа како версатилен играч од клупа што може поише позиции да игра у напад, што би рекол Марио да се шуња лево десно. Сеа тоа што ти го потценуваш Џеко е друг проблем и не можам да ти помогнам. Еве 5-6 утакмици се изиграа и на секое слабо полувреме ти имаш коментари дека нашиве не се нормални што го дале Лукаку и го земале Џеко, а Џеко до сега даде 100 гола и игра во топ форма. Не викам дека е појак од Лукаку ама не е гревче како што сакаш да го претставиш. И да повторам, Лукаку сам бараше трансфер.
Автоматски споено мислење:
И мене не ми е јасно ова искрено, гомното само сакаше да си оди и на крај и оштета зема.
Немаше, потврдено и од Романо и од сите медиуми. Дека се добредојдени тие пари да, точно, ама дека биле неопходни тоа не е точно и не си измислувај муабети.фактот што Лукаку е продаден а пак очајно стоеа на трансфер пазар доволно говори дека Интер сепак биле во преголеми проблеми и имале потреба и од тие пари добиени од Лукаку,
Tогаш зашто трансфер буџетот беше левел Фиорентина а не поголем ? Во ситуација кога ослабнавме премногу и во ситуација кога кинезите забранија трошење на тие пари.Немаше, потврдено и од Романо и од сите медиуми. Дека се добредојдени тие пари да, точно, ама дека биле неопходни тоа не е точно и не си измислувај муабети.
Урко дај бе прекини да се лигавиш како дете мало. 50 години имаш.Ништо потажно нема од тебе најискрено : ))) ^ Вади афектни пораки од приватна порака напишани у период кога Интер преку ноќ почна да се распаѓа, Конте кога си отиде и потоа и Хакими, вооппшто не ни треба да се коментира човек ко тебе више најискрено, земал муабети од фејсбук чат вади каде све и сешто за секого е пишувано имплусивно за да лапа лајкчиња на форум, колку да истера поента која нема врска со реалноста. Очајот, што подалеку од фаци ко тебе у животот толку боље, а и од дечко ти стек.
Да почнам да ти вадам срамови од истата порака од дома не би искочил али ајде, нека ти е, терај си за лајкчиња по форуми далеку ќе стигнеш така у животот.
Aбе ајде, шо збориш, срам да ми е што сум бил задоволен со нивната работа до носењето на Конте и носење на имиња ко Лукаку, Хакими, Ериксен, Барела, Лаутаро и тн и тн, да не набројувам, стварно требаше да се плука по нив тој период и срам да ми е што сум застанувал во нивна одбрана.Уште еден интересен факт.
До пред одењето на Конте кога некој од нас ќе пишеше збор два против кинезите, канонада од реплики на Син сме имале. Километарски постови, стручнак пар ексаланс.
Е сеа, тоа беше пред некои си 3-4 месеци така? Тогаш ГОДИНА и ДВА месеци не беа цапнати кинезите во Милано, ама нема врска, ретардирани сме ние. Е сеа откако Конте замина, главен аргумент е таа година и пол зум средби. Да останеше Конте, и 4 год да не беа цапнати кур ќе го болеше.
Да не испадне дека ги бранам, уште одамна сум се изјаснил за нив уште пред 3-4 год. Сакаат клубот да се самофинансира и не се баш спремни да превземат поголем ризик за да го убрзаат процесот. Сеа после распад системот минатава година, мислам дека се спремни за АУТ, пошто не верувам дека Кина проблемите ќе се средат така лесно. Се ми мириса дека и следното лето ќе треба да внееме 50кк пример и да кратиме на играчи.
Oкееееј.Муабетов е дека не биле во Милано година и пол не е никаков проблем. Капираш?
Само тебе ти е еден од главните аргументи.
Класика, трупаш секакви информации и нешто демек јаки аргументи ти се и ќе му реплицираш на другите дека не одбираат ништо и готово, форумски шериф и сезнајко.
Еве размисли малце, можно е ти секогаш да си во право, и во ситуација кога 10 души ти цртаат како на слепец?