Слобода и протест против фашистичките ковид мерки. Стоп за присилна вакцинација и дискриминација

• Креатор на темата Креатор на темата Boom tv
  • Време на започнување Време на започнување

Дали треба да има рестрикции само кон невакцинираните граѓани?

• Да

• Не

• Немам мислење

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Те молам да дополниш, уствари треба на прво место да ја ставиш и оваа етикета:

со напомена ова не е за смеење, буквално вака било и на почетокот од растот на нацистите.

Прегледај го приврзокот 307964

Бафра, ти гледаш преку пропагандата, али тоа што ти го сервираат партииве го сркаш како посно гравче.

еве како иде работата во една нормална земја во која народот не е подложен на хистеријата и дезинфомациите на антиваксерите.
ТЕБЕ Ронче ГАРАНТИРАМ ДЕКА НЕКОЈ КУБАНЕЦ ТЕ ПРАВЕЛ ...ај прашај ја мајка ти :pos::pos:

ТЕБЕ Ронче ГАРАНТИРАМ ДЕКА НЕКОЈ КУБАНЕЦ ТЕ ПРАВЕЛ ...ај прашај ја мајка ти :pos::pos:

тетке, оди бркај тркалото, немам намера да трошам мегабајти нет на тебе, ти си изгубен случај.

Бафра, ти гледаш преку пропагандата, али тоа што ти го сервираат партииве го сркаш како посно гравче.

Јбг, вегетеријанец сум, па уживам во посно гравче. Ме загрижуваат месојадците како тебе, што ќе јадат, откако ќе се намали понудата на месо, сигурно нема да сте задоволни со посно гравче.

Битно ти си искрено дете, си кажуваш дека системот си го слушаш и ок е тоа. Не ми се јасни останатите кои демек се декларираат како свесни човечки битија, а мирно си прифаќаат нацистичкиве мерки. Излегува сите потајно, внатрешно во себе, сакаат да бидат нацисти, ама незгодно им е да признаат. Ти бар мушки и отворено си кажуваш :cuc:. Со тебе Милке знам на што сум, затоа и те ценам. :ајнапиво:

тетке, оди бркај тркалото, немам намера да трошам мегабајти нет на тебе, ти си изгубен случај.
Чиче, мене барем ме најдоа, ама тебе па никој нејќе ни да те бара :lolzz::lolzz:

Јбг, вегетеријанец сум, па уживам во посно гравче. Ме загрижуваат месојадците како тебе, што ќе јадат, откако ќе се намали понудата на месо, сигурно нема да сте задоволни со посно гравче.

Битно ти си искрено дете, си кажуваш дека системот си го слушаш и ок е тоа. Не ми се јасни останатите кои демек се декларираат како свесни човечки битија, а мирно си прифаќаат нацистичкиве мерки. Излегува сите потајно, внатрешно во себе, сакаат да бидат нацисти, ама незгодно им е да признаат. Ти бар мушки и отворено си кажуваш :cuc:. Со тебе Милке знам на што сум, затоа и те ценам. :ајнапиво:

ти ако знаеш што е нацизам еве. Бог да чува и да брани со вас неписмени рамноземјаши.

ти ако знаеш што е нацизам еве. Бог да чува и да брани со вас неписмени рамноземјаши.

Оти бе сеа Бог го вмешуваш... од каде ти и верба во Бог ... да не почна фолијата да делува...

Те молам да дополниш, уствари треба на прво место да ја ставиш и оваа етикета:

со напомена ова не е за смеење, буквално вака било и на почетокот од растот на нацистите.

Прегледај го приврзокот 307964
Ne znaev deka slobodata odnosno neslobodata se manifestira okolu prasanjeto dali ke se vakciniras ili ne. Vsusnost toa e i taktika na drugata strana obicen medicinski akt da se stilizira vo prasanje na sloboda ili smrt.

Ne znaev deka slobodata odnosno neslobodata se manifestira okolu prasanjeto dali ke se vakciniras ili ne. Vsusnost toa e i taktika na drugata strana obicen medicinski akt da se stilizira vo prasanje na sloboda ili smrt.

Ти многу работи не знаеш, ама не те спречува да пишуваш глупости.

E sega mi dokaza. Aval da ti e za znaenjeto sto go imas.
Сам се имаш докажано. Со маските грипот и короната, со уште некои глупости.
Ти треба да докажеш дека знаеш. Ти не знаеш колкава е смртноста од ковид, ама битно пропагираш и поддржуваш да се спроведе. Ама штом Дорстен нема студија за тоа, оправдано ти е што не знаеш.

Ај сега гитла од мене, иш, ти си скриен нацист, таквите не ги почитувам, иш.

Сам се имаш докажано. Со маските грипот и короната, со уште некои глупости.
Ти треба да докажеш дека знаеш. Ти не знаеш колкава е смртноста од ковид, ама битно пропагираш и поддржуваш да се спроведе. Ама штом Дорстен нема студија за тоа, оправдано ти е што не знаеш.

Ај сега гитла од мене, иш, ти си скриен нацист, таквите не ги почитувам, иш.

Zal da go fati covek za tebe.

Zal da go fati covek za tebe.
Те молам кажи му на Рон да ја подигне дискусијата на повисоко ниво.

Рон е веган.

Последно уредено:

Случајно да не има некој заинтересиран што сака да се вакцинира во мое име???
@Ron Burgundy плаќам у ќеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom