Уште ги чекаат не се готови... А колку е 52364+42389-(41368 * 8352):153648=?Зашто добрите момчиња немаат бугарски пасоши.
Осакатена е малку темава фали едно А треба да биде САКААТ а иначе сфе друго е топ времето исто за пружење алишта е погодно......најубаво поминуваат оние што знаат да се прилагодат на дадената ситуација
...ова насловов на темата ми звучи многу самобендисано,као ете јас сум добар па немам срече и животу,зато ме нико нече
...а нели треба некој друг да одцени каков си...или нема везе?
Е добро де не е на запад,на југоисток е од нас поточно Австралија.Во кратки црти државата е прекрасна за жените особено ако мажот нема државјанство и е принуден да има заедничка сметка со жената.Го очекуваат прекрасни моменти негде по бушојте ,додека принцезата заљубена и исполната со романтични чуства ги троши неговите пари по трговски центри.Во спротивно ќе биде транспортиран во вукојебината од која дошол.Не е приказна реалност е.Ме интересира, кој ви ги кажува овие приказни за западот?
За жал ова му се случува и на жени, со коцкари мажи со австралиско државјанство. После кога ќе добијат државјанство цел живот долгови отплаќаат.Е добро де не е на запад,на југоисток е од нас поточно Австралија.Во кратки црти државата е прекрасна за жените особено ако мажот нема државјанство и е принуден да има заедничка сметка со жената.Го очекуваат прекрасни моменти негде по бушојте ,додека принцезата заљубена и исполната со романтични чуства ги троши неговите пари по трговски центри.Во спротивно ќе биде транспортиран во вукојебината од која дошол.Не е приказна реалност е.
Колку овакви случаеви познаваш? Искрен одговор!Е добро де не е на запад,на југоисток е од нас поточно Австралија.Во кратки црти државата е прекрасна за жените особено ако мажот нема државјанство и е принуден да има заедничка сметка со жената.Го очекуваат прекрасни моменти негде по бушојте ,додека принцезата заљубена и исполната со романтични чуства ги троши неговите пари по трговски центри.Во спротивно ќе биде транспортиран во вукојебината од која дошол.Не е приказна реалност е.
Добро момче е, се гледа по разговорот.
Кичеец е добро или лошо момче?
wtf???Е добро де не е на запад,на југоисток е од нас поточно Австралија.Во кратки црти државата е прекрасна за жените особено ако мажот нема државјанство и е принуден да има заедничка сметка со жената.Го очекуваат прекрасни моменти негде по бушојте ,додека принцезата заљубена и исполната со романтични чуства ги троши неговите пари по трговски центри.Во спротивно ќе биде транспортиран во вукојебината од која дошол.Не е приказна реалност е.
Е сега немам друга работа ќе барам твои текстови Инаку муабетот беше со НАЈИЗДРЖЛИВИОТ, болдот ќе го прескокнемеАма не пронајдов таков а ти не се пријави
Сакав подолг пост да пишам ама ме смрзе и ќе бидам пократок. Дали си ја гледала серијата NCIS?Moze li konsenzus sto podrazbirate pod paravanot los a sto dobar.
Мене сеуште Мекги ми е срцка.Сакав подолг пост да пишам ама ме смрзе и ќе бидам пократок. Дали си ја гледала серијата NCIS?
NCIS: Naval Criminal Investigative Service (TV Series 2003– ) ⭐ 7.8 | Action, Crime, Drama
1h | TV-14www.imdb.com
Од се што сум гледал не постои подобро парче од филмови/серии каде што доброто и лошто момче се толку јасно претставени. Чисто за разјаснување, не мислам дека оваа е најдобрата серија, нити дека немало други серии филмови каде што немало добри или лоши момчиња или и двете на едно место, ама појасна претстава, поувидлив контраст и претставување на што е едниот а што другиот јас барем не сум сретнал. Ако стварно те интересира симни изгледај 7-8 рандом епизоди од 1 до 13-та сезона. Не мора да ти се допадне серијата, доволно е да ги запазиш овие два лика. И двајцата се агенти/детективи во службата на NCIS.
Овој лево во серијата се вика Ентони ДиНозо, тој десно Тимоти МекГи. Нема ни да ти кажам кој е кој самата ќе сфатиш ако ја гледаш серијата. Во реалноста еден од нив многу би се мачел во љубовниот/дејтинг живот, на другиот драстично подобро ќе му оди. Сега ме мрзи да се објаснувам зошто е тоа така.
Од се што сум сфатил за жени во овие години живот е дека ако некоја женска каже за некој тип дека е срцка, душа човек или дека среќна ќе биде таа што ќе го земе тој може комотно да заборави дека ќе дојде до неа макар бил и последниот маж на светот. Тоа и порано сум го кажал:Мене сеуште Мекги ми е срцка.
Ако каже дека си срцка, фин и културен ти гола ќе ја видиш само во твоите мастурбаторски фантазии.
Така што, да, ти верувам, тебе МекГи ти е срцка и би го препорачала на секоја што ќе те праша, ама не и за тебе. Ти него го гледаш како другар, како брат. Во реалноста ти го одбираш ДиНозо да те развали од дупење. Не се извињавам за вака вулгарното и директно изразување, знам дека немаш проблем со тој начин и го ценам тоа. Ако не, тури ми казнени .Ако сакаш ти биди лепотан на Цеца и идеален во многу погледи, најлесен начин да си заебеш шанси кај девојката е да бидеш внимателен, културен, фин. Да бев јас страшно љубоморен човек и ако мојата девојка ми каже дека вечерва ќе излезе со Трајче кој е толку сладок, љубезен, срцка и најфин, јас мртов озбилен ти кажувам дека таа вечер повеќе ќе се плашам и љубоморам ако Елтон Џон и направи муабет, ма ако сака Трајче нека е и Мистер Македонија. Кога женска ќе каже дека си фин, срцка, најзлато на свет ти автоматски си и во фолдерот на геј другарчиња иако после истата таа на форум ќе пише дека баш таков дечко со тие карактеристики сака.