- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.399
- Поени од реакции
- 38.955
А ти што си, ќе ме просветлиш?Мора да си докторка штом од тв или само на видување можеш да процениш дали е некој здрав и прав. Здравите и правите умираат од вакцините а болните и дебелите од ковид. Секоја ти чест како успеваш да живееш во паралелни светови
... туку, мислењето набрзо ќе го смениш, не дека ти поинаку ќе размислуваш туку на терен ќе биде поинаку, па ќе биде товоето пишано тука „не сте ме разбрале“, ама тоа што немаш ни трунка воспитување, еееее тука ништо не се може,
...што ми е поентата, вие двајца, тројца, сте форумски членови со право и ексклузивитет што секогаш избирате релевантни линкови, студии, дебатирате со знаење работи кои ниту сте ги учеле, ниту сте имале контакт барем како волонтери или практиканти (не знам од каде добиено толку експертско знаење, а сте по професија сосема трето, прашање и дали имате воопшто професија), додека лично мене ме означувате не како форумски член, туку што сум која професија ја имам, не смеам да имам свое мислење, што гледам и што елаборирам, малтене како да ме познавате од реалниот живот, а јас немам друга работа тука со некои како Рон,ТролЕјбус да дебатирам, ама ај ме читаат гости и само читатели на Кајгана форум,
...и ДА, сите тие постари здрави прави, најмалку еднаш се исконсултираа со мене и им ја знам нивната историја на болести, подобро од нивниот матичен,