- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
izipiziimali negdje film lov na zeleni dijamant sa našim prijevodom a da nije torent??
došlo mi da pogledam
izipiziimali negdje film lov na zeleni dijamant sa našim prijevodom a da nije torent??
došlo mi da pogledam
jel ima to još koji naziv.. nemam to.. pošalji na pmizipizi
pa tako mi reci hahaIzipizi=gradina
Никаде. Обично рестселери и сопственици на панели се тука некаде под разни никови и следат што се случува. Единствено ако сопственикот ја следи темава да ти одговори преку порака.Kade treba da se registriram za da dojdam do lista na dobrazabava.com?
Radi sve normalno malo zastitu stavio jacu da nam kida zivce.Davalo se ovdje i previse al svi iskoristavali pa valjda smo mi pametniji nego ovi sta prodaju inace sve vam radi, do nekog ponovog javljanja pozdrav uzivajte.......Sta se dogadja sa dva brata, je rade jos oni?
Liste i mac koje sam imao ni jeda mi neradi vise.
ovdje isto nitko nista neda.
da nisu prestali?
Tu listu se isplati kupit, postala je bolja od art liste... Ako prićamo o stabilnosti, novim kanalima i epg.. Oni stalno napreduju a 2 brata ih prate a i bitka je tu.. Art je isti kao i prije 3 godinezdravo molim tu gradina za mene fala
Vidim da domena i anel rade kad idem direkt samoRadi sve normalno malo zastitu stavio jacu da nam kida zivce.Davalo se ovdje i previse al svi iskoristavali pa valjda smo mi pametniji nego ovi sta prodaju inace sve vam radi, do nekog ponovog javljanja pozdrav uzivajte.......