Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене не. Два дена воопшто не излеговме на терен и уште минимум 3 дена имавме проблеми со софтверот, т.е пола ден не работеше. Многу попишувачи и тогаш воопшто не излегоја на терен.Ми бодат очи бројкиве што ги објавуваат ДЗС... Вчера објавија дека биле попишани 420.000 лица, за денес да објават дека се 502.000. Значи за 1 ден 80.000. Со оглед на тоа што софтверот не им работеше 3-4 дена ептен ми е чудно како воопшто стигнале до 420.000 лица, и сега да испаднат 80.000 дневно??? @GreenRoot ти што ќе кажеш за ова? Има шанси да се реални бројкиве?
Му отворив врата. Секако јас немам македонско државјанство веќе не моат да ме попишат никако.
Кое е доброто дело,тоа што ја отворил вратата или што се откажал од македонскотоДобро дело си направил.
. Само во неделата 5ти ,пола ден во понеделник,сабота и недела,работеше апликацијата.420,000 поделено на 4 дена 105,000 во просек,а денес 80,000...Ми бодат очи бројкиве што ги објавуваат ДЗС... Вчера објавија дека биле попишани 420.000 лица, за денес да објават дека се 502.000. Значи за 1 ден 80.000. Со оглед на тоа што софтверот не им работеше 3-4 дена ептен ми е чудно како воопшто стигнале до 420.000 лица, и сега да испаднат 80.000 дневно??? @GreenRoot ти што ќе кажеш за ова? Има шанси да се реални бројкиве?
Кое е доброто дело,тоа што ја отворил вратата или што се откажал од македонското
. Само во неделата 5ти ,пола ден во понеделник,сабота и недела,работеше апликацијата.420,000 поделено на 4 дена 105,000 во просек,а денес 80,000...
Незнам одлучете сами.
Ми бодат очи бројкиве што ги објавуваат ДЗС... Вчера објавија дека биле попишани 420.000 лица, за денес да објават дека се 502.000. Значи за 1 ден 80.000. Со оглед на тоа што софтверот не им работеше 3-4 дена ептен ми е чудно како воопшто стигнале до 420.000 лица, и сега да испаднат 80.000 дневно??? @GreenRoot ти што ќе кажеш за ова? Има шанси да се реални бројкиве?
Дојдоа, попишаа и си отидоа.
Мојата фамилија го заврши тоа што треба секој граѓанин на оваа држава да го направи.
Нели Македонците беа дел од блгарскиот народ? Што сега ваков став и нервоза кај источните ни соседи?"На пописот во Македонија што е во тек досега за Бугари се изјасниле само 72 граѓани. Ова во текст за „Фактор.бг“ го пишува поранешниот конзул на Бугарија во Софија, Иван Анчев."
Па Бугарите им ги знаат податоците од досегашниот попис.
Не би ме изненадило и први да излезат со бројките.![]()
Да пукнеш ама не ме изнасмеа како овие што се окезија без врска, битно емитиконче ти клаја, исто ко што ќе те клаат тебе како родител два во учебниците на Мила Ц.Не ве познавам, но сигурен сум дека секогаш сте биле семејство за пример на другите. Семејство кое ќе влезе во новите учебници на Мила Царовска.