Значи ти си секогаш со владечка гарнитура од личен интерес?
Почнувам да мислам дека Рон е лично и персонално Павле Трајанов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ти си секогаш со владечка гарнитура од личен интерес?
Не би одел до толку Ад Хоминем.Почнувам да мислам дека Рон е лично и персонално Павле Трајанов?
Ништо чудно, откако му шибнаа Спутник без да знае криво му е што другите имаат изборПочнувам да мислам дека Рон е лично и персонално Павле Трајанов?
Почнувам да мислам дека Рон е лично и персонално Павле Трајанов?
...па и неродените, на тие на кои им е сега термин нека не се родат, давајќи подршка!Се најавуваат затворање на вакцинални пунктови со цел поддршка за Филипче.
...поздрав до @Igorcemk !Прашање е време е кога во вакциналните пунктови ќе почнат да шетаат џукели,
Ако е во модуларна болница нема ни да одам.![]()
Здраво Миљена овдје је доктор из ковид центра, желим да вас обавестим да код нас је све попуњено тако да ви нечете добити кислородну подршку...
И Сању нече добити...
И Данијела че такоџе нече добити кислородну подршку
И Сандра нече добити...
И Тенеке нече добити...
итд...
Дали се вакцинирани овие сите? Дали се прележани? Која крвна група се? Срби се, да не се у тие 5% имуни? Ти фалат информации, вака си ко бот кој не допринесува за квалитетна дискусија.![]()
Здраво Миљена овдје је доктор из ковид центра, желим да вас обавестим да код нас је све попуњено тако да ви нечете добити кислородну подршку...
И Сању нече добити...
И Данијела че такоџе нече добити кислородну подршку
И Сандра нече добити...
И Тенеке нече добити...
итд...
Ги примив сите потребни вакцини до мојата 15та година, така дадов и саможртва и свој придонес кон искоренување на многу болештини. Сега не знам што сакате повеќе од мене!?Дамби се труди само, али он ми е проект и гледам да го истерам на прав пат. Да го одтргнам од фолијата
Копенхаген, прати малку. @Dumbledore јас се вакцинирав и допринесов да го постигнеме посакуваниот % за да ги мавнат мерките и луѓево да не банкротираат ( молови, ресторани ), ме чинеше 200 евра.Кај ќе одиш бе Албусе црни, сегде исто ти е.