Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу па како така нигде немало хигиена и квалитет,нели у Тетекс "дечките" што одат по голема нужда со шишиња и после не мијат раце биле многу услужливи и културни а плескавицата била многу вкусна?
Тетекс имаШЕ најдобра скара, вкусно месо а и просторијата доле, под земја што им е, беше се по хасап систем, чисто..велам беше..сега се катастрофа во секој поглед, од услуга, хигиена, живо недопечено месо, ама баш се...затоа и пишав дека нема никаде ништо комплетно добра храна, со сите салтанаци.

Дајте предлог за кој бургер следно да правиме рецензија во "Пробавме", Fat, Ziggy's или Burgerslut :)

И кој бургер од менито.

Бранч бокс и Фет кичен. :cool:

И двете места имаат само по еден бургер.

На жалост, нема веќе никаде добар хамбургер, никаде..ниту квалитет, ниту хигиена, ниту цена....се е катастрофа!!!
Одат ли овие инспектори во контрола или не? :(

А ти кај си јадела добар хамбургер порано?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај чичко Стоилко максимум,евентуално Нино.Тие се од нејзино време.За 7ца тешко да знаела дека постои уопште у тоа време

Убаво прашање..хммм..искрено, пребарувајќи во меморијата, сепак хамбургерот од седмица ми оставил најголема трага, беше убав и вкусен, да се најадеш со ќеиф, Кинг бургерот, Жан мари, макар да од таму тостот го паметам....Стоилко.....толку.

Вкусови се во прашање, а за да оцени некој вкус и да држи вода мора да е експерт, ова што го прави Кајгана со рецензиите не треба да се сфати како сериозно пошто исто е како јас да одам и да правам рецензии...

Е сега според мене нема добар бургер во Скопје, затоа што за мене е битен сосот и сакам различни вкусови, слатко, кисело, луто, краставичка да се осети, лепчето да биде крцкаво и да не доминира.

Не сакам да биде натепано и тешко како плескавица, сланина, пршута, печурки, јајце на око бургер. АМА знам дека Македонче тоа сака, сака да има многу тешки работи во еден бургер и цената да биде што е можно поевтина, она да се натепаш од јадење да не можеш да дишеш...

Плескавица како плескавица од квалитетно јунешко, жили не смее да има, да се стави малку мед и сенф на крцкаво лепче, да се наредат кисели краставички, стави плескавица со кашкавал стопен, сецкан ајсберг со жолт сос за салати на база на јогурт е, кромид свеж, тенко парче домат и чили сос. Али тоа е мој вкус а за вкусови не се дискутира...

Тетекс имаШЕ најдобра скара, вкусно месо а и просторијата доле, под земја што им е, беше се по хасап систем, чисто..велам беше..сега се катастрофа во секој поглед, од услуга, хигиена, живо недопечено месо, ама баш се...затоа и пишав дека нема никаде ништо комплетно добра храна, со сите салтанаци.
Oд Хасап у Халал се преориентирале.

Вкусови се во прашање, а за да оцени некој вкус и да држи вода мора да е експерт, ова што го прави Кајгана со рецензиите не треба да се сфати како сериозно пошто исто е како јас да одам и да правам рецензии...
Рецензиите од "Пробавме" се базираат на нашето лично искуство, не на некакви утврдени "параметри" или експертско гастрономско мислење. Побогу, никој не вика дека имаме Гордон Ремзи во Кајгана и секој е свесен дека вкусот е индивидуална работа и некому може Шоферска плескавица да му е повкусна од Burgerslut, ама зелен патлиџан во бургер си е зелен патлиџан во бургер.

Според мене во рустикана 2.0 има најубав бургер, како втор би го ставил во Daily во зебра

Според мене за = ВКУС ЦЕНА КОЛИЧИНА- ВЦК- УБЕДЛИВО НАЈДОБРИ СЕ -
ДИОН !
Пробајате преку Групер сите пици (30цм) им се по 169 ден, исто и пастрмаилиите 60-70 цм, гирото фул месо нема штедење
колку 1.5 Л шише е големо
И СИТЕ хамбургери им се топ и со помфрит од 110 до 170 дупли ,
знаеш дека јадеш чисто месо !
Моја препорака= пица Дион или со пршута и лук,пастрмаилија свинска и гиро = вкупно 500ден + било кој хамбургер, безплатна достава, нема утка !
ТЕНК МИ ЛЕЈТЕР

ДИОН !
Пробајате преку Групер сите пици (30цм) им се по 169 ден, исто и пастрмаилиите 60-70 цм, гирото фул месо нема штедење
Моја препорака= пица Дион или со пршута и лук,пастрмаилија свинска и гиро = вкупно 500ден + било кој хамбургер, безплатна достава, нема утка !
ТЕНК МИ ЛЕЈТЕР
a slusam i burek imale sabajle vistina?

ДИОН !
ТЕНК МИ ЛЕЈТЕР
Ајде важи :kajgana:

ЦЕПКИ СТЕ ЗА ВО ДРИШТВО - KEEF И Комита Ултрас
Гукнете кажете што им фали
Јас објаснив зашто мислам дека се добри
Автоматски споено мислење:

a slusam i burek imale sabajle vistina?
Да изгледа јадеш многу бурек ти оди порано за да не чекаш во ред
Муабет правење топ

Attachments

• 0-02-05-8e0c3f1d6ba44bffc788fd36bfcff0c6468c3d135d082c86a949fe86e5c489be_8245a15ee2eb8f0f_1630...jpg
    0-02-05-8e0c3f1d6ba44bffc788fd36bfcff0c6468c3d135d082c86a949fe86e5c489be_8245a15ee2eb8f0f_1630...jpg
    245,7 KB · Прегледи: 84
Последно уредено:
ДИОН !
ТЕНК МИ ЛЕЈТЕР
За цената бургерот им е ок, пицата така така.
Времето на достава им е тапа, последниот пат ме заебаа да чекам 2 саати и 15 мин и повеќе ни гага да ги даваат не нарачувам, 2 пати им вртев и ме маткаа дека имаат многу нарачки и дека дечкото веќе доаѓа накај мене, кога ми ги донесе тој вика само што ја зедов твојата пратка и еве ме за 15мин дојдов :tapp: бар да си ги усогласат приказните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom