Како да се јавам ако не знам кој е?Не е баш адвокат бројот што ти го дадов ама како сакаш. Испаѓа, барам помош, не сакам да ја најдам.
Како да се јавам ако не знам кој е?Не е баш адвокат бројот што ти го дадов ама како сакаш. Испаѓа, барам помош, не сакам да ја најдам.
Терај магаретоКако да се јавам ако не знам кој е?
Во редТерај магарето![]()
Во целост се сложувам со напишаново.Луѓе, аbuse goes both ways. Насилството е најанималното и најлошото нешто што можете да го извадите од себе. Било да е emotional abuse or physical abuse.
Мажи и жени кои не знаат вербално да комуницираат и да се договораат меѓусебе се вистински слабаци и навистина треба да бегате што подалеку од таквите. Животот треба да ви биде полн со хармонија и позитива, а не стрес, нервози, анксиозност, депресија. Искрено се надевам дека секој ќе најде храброст и сила да се тргне од таков човек крај себе. Многу ме вознемируваат вакви дискусии.
Проблем ми се тепачите кои некако немаат проблем кога некој маж ги навредува, провоцира и напаѓа. Ама жената заслужува една-две дисциплински или евентуално тепање до инвалидитет, во изолирани и ретки ситуации, само затоа што зборува неверојатни 5 секунди.@Dumbledore, ќе доеш и ти во темата за феминизам.![]()
Аууу брат ти како буквалистички го протолкува постот...Проблем ми се тепачите кои некако немаат проблем кога некој маж ги навредува, провоцира и напаѓа. Ама жената заслужува една-две дисциплински или евентуално тепање до инвалидитет, во изолирани и ретки ситуации, само затоа што зборува неверојатни 5 секунди.
Изгледа толку може да издржи, па жена му нервозна. Епа ќе биде.![]()
Ти знаеше унапред дека ќе станиш папучар или отпосле ти легна тоа?Некогаш и самите си прават да изгледа дека е лотарија. Доволно не ги запознаваат или ги знаат, ама мислат дека во брак ќе се промени карактерот, начинот на однесување и ќе се решат проблемите.
Значи ќе ја скршиш од мавање ако започне да ти зборува наместо да најдеш адекватен начин да и се спротивставиш? Знаеш дека можеш да го повишиш тонот, да ја смириш, да ја ислушаш, да ја игнорираш, да влезеш во расправија, да си заминеш демонстративно...ти одма тупаницата во уста.Ако почне да ти го уништува животот,заслужува бруталитет.
Да,да,имам историјат на тепање жени.Значи ќе ја скршиш од мавање ако започне да ти зборува наместо да најдеш адекватен начин да и се спротивставиш? Знаеш дека можеш да го повишиш тонот, да ја смириш, да ја ислушаш, да ја игнорираш, да влезеш во расправија, да си заминеш демонстративно...ти одма тупаницата во уста.
Не знам, мене ми е секси нервозно женско, навистина.
Не спорам дека не си женомразач, се интересирам дали си женотепач. Дали имаш историјат или само фантазираш? Ако фантазираш, како досега си се справувал во слични ситуации. Можеше истите да ги опишеш. Да не те цитирам повторно како започна, и после не се вади дека лошо сум те интерпретирал. Беше повеќе од доволно јасен.![]()
Значи баби тепаш?Да,да,имам историјат на тепање жени.
Четири години во Идризово имам лежено.
Пеер ме заебаваш?
Те сметам за попаметен на форумов,во најмала рака покултурен и присебен.
Не очекував до толку погрешно да бидам сфатен од твоја страна.
А да,и мене ми е секси нервозно женско,ама некое женско од 25-30 години.И со мера нервозно.
Ама некоја проста кокошка од 45-50 години што уништува животи околу себе,ни најмалку не е секси.
Баш напротив.
Не, требаше тебе да те прашам што ќе бидам.Ти знаеше унапред дека ќе станиш папучар или отпосле ти легна тоа?
Не пробаа да те променат, да ти речат абе тропни еднаш на маса, развикај се, маж дома да се види шо е - не само футата и во кујна.
За другар прашвам.
Тажно, навистина тажно.Не, требаше тебе да те прашам што ќе бидам.
Секси е друго, и во нервозата имаш онака некои што навистина се слатки коа се нервираат ама она умерено во смисла на заебанција. Какви девојчиња сум видел од малешевскиот дел, кратовоско и кривопаланечко, тоа се жени што заслужуваат да бидат тепани и колку сакаат нека ме осудат тоа е така. Самата помисла дека таа утре ќе земе некој маж, а најобично ги земаат баш некои такви мирни деца, ме терало уште сеа да почнам да ги тепам. А за тоа што кажаа погоре, демек на маж не си смеел, зборуваме за жена која ти е во куќа, нормално дека нема да тепаш жена надвор, од каква и да е причина не би удрил женско, но коа глрдаш дека ти го прави животот пекол...Да,да,имам историјат на тепање жени.
Четири години во Идризово имам лежено.
Пеер ме заебаваш?
Те сметам за попаметен на форумов,во најмала рака покултурен и присебен.
Не очекував до толку погрешно да бидам сфатен од твоја страна.
А да,и мене ми е секси нервозно женско,ама некое женско од 25-30 години.И со мера нервозно.
Ама некоја проста кокошка од 45-50 години што уништува животи околу себе,ни најмалку не е секси.
Баш напротив.
На 'канцерогена' жена ќе и ја искршиш главата?Мислев на канцерогени жени,таман работа дека јас ќе и ја искршам главата на некоја за 5 секунди дрдорење.
Не среќо, никој не заслужува да биде тепан и малтретиран. Ако не знаеш да седнеш и човечки да разговараш, тогаш имаш многу поголем проблем отколку канцерогениот соговорник.Не се работи само за жена,и машки член на семејството го заслужува истото
Остави ја, зошто да ја тепаш?А за тоа што кажаа погоре, демек на маж не си смеел, зборуваме за жена која ти е во куќа, нормално дека нема да тепаш жена надвор, од каква и да е причина не би удрил женско, но коа глрдаш дека ти го прави животот пекол...