Ќе купиме некој дрес, ќе донирамеОн нека дојде само, нека изгази и гази 10+ год у Ла Лига и ЛШ. А за пари не не занима, ќе се снајде стариот лисец
Роналдо на тие години беше покомплетен од Мбапе.Буквално истиве муабети за Роналдо се правеа во 2009та кога дојде од Јунајтед во Реал.
Bogami ne poznavam 38 godisen fudbaler da zima 15m godisno..Иначе Роналдо ќе прифати дупло пониска плата за да го направи трансферот.
Роналдо тогаш беше x2 играч од она што е сега Мбапе. Брука би било да му се набројуваат достигнувањата до пред тој трансфер.Буквално истиве муабети за Роналдо се правеа во 2009та кога дојде од Јунајтед во Реал.
Сегде би бил зашто е изхајпан до максимумБројките се најбитни на крај и он ги има. Башка од кај ти е оваа статистика што си ја вадиш на памет? Па не ми одговори во кој тим Мбапе не би бил прв избор?
па истиве муабети дека се правеле малку тешко а и малку потешко дека Реал ке го добие истото ко тогаш со РоналдоБуквално истиве муабети за Роналдо се правеа во 2009та кога дојде од Јунајтед во Реал.
Па да, можеби и подобро ќе добие, ќе оставиме времето да покаже нели?па истиве муабети дека се правеле малку тешко а и малку потешко дека Реал ке го добие истото ко тогаш со Роналдо
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако идеме по таа логика ни бројките на Санчо воопшто не се битни во Баерн лигата ама сепак се трескавте од земја кога дојде. Исхајпан е зашто заслужува и има квалитет. А не пошто на некој рандом му текнало да го хајпа.Сегде би бил зашто е изхајпан до максимум
И јас имам пишувано за него дека не е до толку екстра квалитет, не памтам у ЛШ да издоминирал на некој натпревар, најчесто го нема нигде а бројките у француско првенство што ги има битни се ко ланскиот снег
Sent from my iPhone using Tapatalk