Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој спин човече, успеа социјалдемократите во Германија да ги обвини за првата светска војна и доаѓањето на власт на Хитлер.
Секоја чест, и од тебе што е, многу е.
![]()
Twitter says Taliban can stay on platform if they obey rules
In a statement, Twitter ducked the question of whether it would bar representatives of the Taliban’s Islamic fundamentalist government from getting their message out.nypost.com
Трамп е баниран на Твитер а Талибанските потпароли не се.
А зашто би требало да бидат талибанските портпароли банирани?Трамп е баниран на Твитер а Талибанските потпароли не се.
А зашто би требало да бидат талибанските портпароли банирани?
Трамп трескаше глупости до немај каде, ширеше дезинформации... овие конечно си ја вратија власта што им беше неправедно преземена mainly because of чика Сем.
Зашто неправедно?А зашто би требало да бидат талибанските портпароли банирани?
Трамп трескаше глупости до немај каде, ширеше дезинформации... овие конечно си ја вратија власта што им беше неправедно преземена mainly because of чика Сем.
Значи ти ги подржуваш феминистките и си прогеј неолиберал и во исто време ги подржуваш талибанците???А зашто би требало да бидат талибанските портпароли банирани?