Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас користам iPhone 8, разликите со ЅЕ2 што би добил плус во однос на ова што јас го користам, подобар процесор (2 генерации по нов), подобра графичка и повеќе рамШто мислење имате за Iphone SE2 ? Генерално не сакам големи телефони, не го користам за гејминг. Сакам колку толку океј камера. Ги гледав покото, и ми лите 11 али некако ми се големи за мој вкус.
Може некој предлог до тој ценовен ранг, меѓутоа да разумно помал. Не мора ко SE2 меѓутоа покото x3 pro ми е преголем. Овој лите 11 пример, ми го препорачаа како океј за тие пари.Јас користам iPhone 8, разликите со ЅЕ2 што би добил плус во однос на ова што јас го користам, подобар процесор (2 генерации по нов), подобра графичка и повеќе рам
Камерата и само ОК, ништо повеќе од тоа. Да супер за телефон од 2017 ама не и за сега
Ако сакаш iPhone ондак да за ефтини пари добиваш солиден iPhone, ама ако не ти е проблем оперативниот систем тогаш за истите пари се наоѓа подобар Андроид телефон.
*користам iPhone ради оператвниот систем не дека е подобар од конкурентите, плус изборот што го имав на работа беше Samsung а41 или iPhone 8 (сега даваат СЕ2), така што помеѓу овие два никогаш ама никогаш не би го земал Самсунгот![]()
Аууу друже другиве нека ти препорачаат сите што до сега дум ги гледал за познаници биле за нијанса поголеми од тоа што барашМоже некој предлог до тој ценовен ранг, меѓутоа да разумно помал. Не мора ко SE2 меѓутоа покото x3 pro ми е преголем. Овој лите 11 пример, ми го препорачаа како океј за тие пари.
Што мислење имате за Iphone SE2 ? Генерално не сакам големи телефони, не го користам за гејминг. Сакам колку толку океј камера. Ги гледав покото, и ми лите 11 али некако ми се големи за мој вкус.
Фала за предлогот, ова ми е идеална големина. Не знам некој што има ваков телефон кај нас, ама глеам има добри коментари на нет.![]()
Google Pixel 4a | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
Не знаев дека е достапен во мкд (мој најдобар другар го користи од мај годинава, го нарача кога идев накај мкд), а по ова што гледам иста цена е и тука дури може и малку поскап.Фала за предлогот, ова ми е идеална големина. Не знам некој што има ваков телефон кај нас, ама глеам има добри коментари на нет.
Фала за предлогот, ова ми е идеална големина. Не знам некој што има ваков телефон кај нас, ама глеам има добри коментари на нет.
С21 немаат слот за меморија освен Ноут за таа класа смартфониИмам една недоумица подолго време. Се чудам зошто секогаш Ајфоните излегуваат со помалку меморија од Самсунзиве? Пример, најјактуелен е Ајфон 64 гб (океј има и 128 и 256) додека пак Самсунг С21 е со 256 гб плус слот за мемориска.
Predlog dobar telefon do 6/7 000 den, pretezno ke bide koristen za alo alo i za fb/mesenger i viber.
U ledikom neli e poeftin?
U ledikom neli e poeftin?