Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислење имате за Iphone SE2 ? Генерално не сакам големи телефони, не го користам за гејминг. Сакам колку толку океј камера. Ги гледав покото, и ми лите 11 али некако ми се големи за мој вкус.

Што мислење имате за Iphone SE2 ? Генерално не сакам големи телефони, не го користам за гејминг. Сакам колку толку океј камера. Ги гледав покото, и ми лите 11 али некако ми се големи за мој вкус.
Јас користам iPhone 8, разликите со ЅЕ2 што би добил плус во однос на ова што јас го користам, подобар процесор (2 генерации по нов), подобра графичка и повеќе рам

Камерата и само ОК, ништо повеќе од тоа. Да супер за телефон од 2017 ама не и за сега :)

Ако сакаш iPhone ондак да за ефтини пари добиваш солиден iPhone, ама ако не ти е проблем оперативниот систем тогаш за истите пари се наоѓа подобар Андроид телефон.

*користам iPhone ради оператвниот систем не дека е подобар од конкурентите, плус изборот што го имав на работа беше Samsung а41 или iPhone 8 (сега даваат СЕ2), така што помеѓу овие два никогаш ама никогаш не би го земал Самсунгот :)

Јас користам iPhone 8, разликите со ЅЕ2 што би добил плус во однос на ова што јас го користам, подобар процесор (2 генерации по нов), подобра графичка и повеќе рам

Камерата и само ОК, ништо повеќе од тоа. Да супер за телефон од 2017 ама не и за сега :)

Ако сакаш iPhone ондак да за ефтини пари добиваш солиден iPhone, ама ако не ти е проблем оперативниот систем тогаш за истите пари се наоѓа подобар Андроид телефон.

*користам iPhone ради оператвниот систем не дека е подобар од конкурентите, плус изборот што го имав на работа беше Samsung а41 или iPhone 8 (сега даваат СЕ2), така што помеѓу овие два никогаш ама никогаш не би го земал Самсунгот :)
Може некој предлог до тој ценовен ранг, меѓутоа да разумно помал. Не мора ко SE2 меѓутоа покото x3 pro ми е преголем. Овој лите 11 пример, ми го препорачаа како океј за тие пари.

Може некој предлог до тој ценовен ранг, меѓутоа да разумно помал. Не мора ко SE2 меѓутоа покото x3 pro ми е преголем. Овој лите 11 пример, ми го препорачаа како океј за тие пари.
Аууу друже другиве нека ти препорачаат сите што до сега дум ги гледал за познаници биле за нијанса поголеми од тоа што бараш
Поскап е и тоа доста ама јас сум доста задоволен од iPhone 12 мини, за девојка ми го земав и е супер телефонче со компактни димензии, следен месец ќе презентираат нови од Епл така што можеш да почекаш може ќе му падне цената за 50-100€

Фала за предлогот, ова ми е идеална големина. Не знам некој што има ваков телефон кај нас, ама глеам има добри коментари на нет.

Фала за предлогот, ова ми е идеална големина. Не знам некој што има ваков телефон кај нас, ама глеам има добри коментари на нет.
Не знаев дека е достапен во мкд (мој најдобар другар го користи од мај годинава, го нарача кога идев накај мкд), а по ова што гледам иста цена е и тука дури може и малку поскап.
Он е презадоволен од телефонот до сега, да не беше андроид ќе се шифтав и јас на него (ама блокиран на друг еко систем за жал)

Добар софтвер, добри апдејти, одлична камера, просечни перформанси, за твоја потреба нема подобро.

Да понуди некој С7 еџ или да знае некој па да правиме пазар

Имам една недоумица подолго време. Се чудам зошто секогаш Ајфоните излегуваат со помалку меморија од Самсунзиве? Пример, најјактуелен е Ајфон 64 гб (океј има и 128 и 256) додека пак Самсунг С21 е со 256 гб плус слот за мемориска.
С21 немаат слот за меморија освен Ноут за таа класа смартфони

Sent from my SM-N986U using Tapatalk

Predlog dobar telefon do 6/7 000 den, pretezno ke bide koristen za alo alo i za fb/mesenger i viber.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom