Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не можеше Арсенал да го купи Зума за 30?
Вајт е појак, пошто 50 > 30Не можеше Арсенал да го купи Зума за 30?
Ми нема поента, за таа плата можеа Меси да го земат и го пропуштија за да го земат Роналдо? Нема логика.
Тогаш само што го земаа Грилиш, Меси стана достапен од нигде и ПСЖ одма реагираа, а и рачунаа на Кејн претпоставувам. Оваа прилика се отвара сега, ако не го земат Кејн. Не е дека го пропуштија Меси за Роналдо. А и ситуацијава е повеќе дека Мендес го нуди по клубови и пробува да договори трансфер.Ми нема поента, за таа плата можеа Меси да го земат и го пропуштија за да го земат Роналдо? Нема логика.
Можно е Меси од претходно да беше договорен со ПСЖ, а ова со прес конференциите и приказната со тоа како Ла Лига одеднаш ги изненадила да беше само некоја глума.Ми нема поента, за таа плата можеа Меси да го земат и го пропуштија за да го земат Роналдо? Нема логика.
Да, ама од оваа перспектива испаѓа дека не значело ништо тоа тогаш што го земале Грилиш зашто сепак имаат 35 милиони евра во плата да дадат на играч. Значи ги имале и тогаш парите, чим ги имаат сега. Сигурен сум да доставеле понуда Меси ќе одбереше да игра во тим под Гвардиола отколку да иде во ПСЖ.Тогаш само што го земаа Грилиш, Меси стана достапен од нигде и ПСЖ одма реагираа, а и рачунаа на Кејн претпоставувам. Оваа прилика се отвара сега, ако не го земат Кејн. Не е дека го пропуштија Меси за Роналдо. А и ситуацијава е повеќе дека Мендес го нуди по клубови и пробува да договори трансфер.
Баш би сакал да се случи затоа што ич не ми се вклопува во Сити, а и ќе има солзи во градот
А и Роналдо ваљда очекувал Реал дека ќе го врати, Манчестер ќе го бара, ПСЖ пред да искочи Меси како опција. На крај виде дека точно 0 клубови го сакаат, па ај да искористат статус кво у преговорите меѓу Сити и Кејн и да го убутаат таму.Тогаш само што го земаа Грилиш, Меси стана достапен од нигде и ПСЖ одма реагираа, а и рачунаа на Кејн претпоставувам.