Фан клуб - РК Вардар

Член од
17 август 2014
Мислења
3.752
Поени од реакции
6.157
Дијало добар во одбрана, доста подвижен а знае и да истрча во транзиција, интересен играч може да испадне како добро засилување.
Инаку добро до некоја 40та мин се држевме, имавме добри моменти, после тоа со Мишевски на среден и нема шо да се очекува појќе освен потоп, дури од Суперлига можам да набројам само 10 средни бекови кој се подобри од Мишевски во напад, незнам џабе зошто го форсираат кога не го бива, едино во дефанзива може нешто да искочи од него а и тоа е под прашалник.
Еден среден Ала Скубе ќе ни ја подобри играта за едно 30% во напад.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266
Дијало добар во одбрана, доста подвижен а знае и да истрча во транзиција, интересен играч може да испадне како добро засилување.
Инаку добро до некоја 40та мин се држевме, имавме добри моменти, после тоа со Мишевски на среден и нема шо да се очекува појќе освен потоп, дури од Суперлига можам да набројам само 10 средни бекови кој се подобри од Мишевски во напад, незнам џабе зошто го форсираат кога не го бива, едино во дефанзива може нешто да искочи од него а и тоа е под прашалник.
Еден среден Ала Скубе ќе ни ја подобри играта за едно 30% во напад.
Реално? Ни во дефанзива.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266

Член од
19 август 2010
Мислења
4.106
Поени од реакции
10.142
Дали некој случајно го има гледано Загреб во подготвителниот период, можда на турнирот во Добој или некоја друга текма? Од ова што можевме да го видиме дефинитивно оваа година имаат добиено на искуство. Ги донесоа Чупиќ, Гојун, Муса, Обрановиќ (све искусни хрватски репрезентативци), меѓутоа со останатиот актуелен кадар и не се нешто специјално од што би требало човек да се плаши, секако доколку ние одиграме како што треба.Ќе видиме, иако по мене не би било и не знам каква катастрофа и ако не се пласираме на тој Сеха Ф4.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.165
Ne veruem deka ke se vrati. Ke my stigne bolja ponuda I nema da se misli mnogu. Se mislam Vezprem ke go zeme
mislam deka oni se veke alergicni na se sto e vardar.... use salava so ne ja prenesoa tamu, a pak nema titula... :( jebi ga malo provincisko klubce....

kara e veke star, vreme mu e za doma, ako ne se pokaze sezonava tolku e

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266
Ne veruem deka ke se vrati. Ke my stigne bolja ponuda I nema da se misli mnogu. Se mislam Vezprem ke go zeme
Абе битно желбата да си ја кажеме. И јас помислив прво на Веспрем, ама глеј сезонава чистка прават на скоро се што има врска со Вардар. :D
Не знам колку би го интересирала Бундеслига, ама таму има клубови од рангот на Лајпциг на Јотиќ кои сигурно би биле заинтересирани за него.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.165
Во пакет со Кулеш нека дојдат,одлично засилување би биле.Тале т.е. Теле слободно може да го шутнат и така е дрво недоделкано.
kolku ke bide smesno ako dojde, vardar pak se povampiri i u finale go akne vesprem use ednas lol

Kajgana Shop

На врв Bottom