Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.517
- Поени од реакции
- 26.603
Кој го лапна Лукаку?
Мене ми го даде Варан, и тука и во една друга драфт лига што ја играм. Го земав сега и Феран Торес, може да се исплати денес против Норич.![]()
Јас

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој го лапна Лукаку?
Мене ми го даде Варан, и тука и во една друга драфт лига што ја играм. Го земав сега и Феран Торес, може да се исплати денес против Норич.![]()

Фала ти брат.

На сите ни беше прв Лукаку, а само на еден може да го даде. xDФала ти брат.
Сеа ќе си играм 5-5 формација
Само не ја сфаќам логикава на драфтот, прв пик ми е Лукаку, 2 повредени напаѓачи иам и ми дава везњак од 2р пик бе...![]()
Знам брат, само пошо немав никаков напад а и лошо прво коло се надевав дека кај мене ќе дојдеНа сите ни беше прв Лукаку, а само на еден може да го даде. xD
Двајца не треба да ти играат, зашто Мингс ти е втор на клупа.Go staiv Mings na klupa... hehe se nadeam deka utre nekoj nema da igra pa da mi donese solidni poeni i sigurno prvo mesto
Прегледај го приврзокот 304304Прегледај го приврзокот 304305

Ти шо мислиш зашо ја сум последен у лига батице...И јас вака како јак играч не можам ни еден да ќарам од слободните.
Сите ги собравте... и Лукаку и Варан, сеа и Роналдо
Боље на почеток да си последен за на крај да си прв, него на почеток да си прв за на крај да си последен![]()
Ќе правиме драфт лига сезонава?

jas sum INПа ако не има околу 10 души ќе правиме, само тоа ќе биде 2-3 дена пред почетокот на сезоната.