Политички случувања во Авганистан

Член од
17 март 2011
Мислења
140
Поени од реакции
135
Се прашувам зошто до сега немаше некој протест за да се искаже некое незадоволство да не се носат талибаниве тука кај нас? Мислам што треба да се деси, да ни рокнат некоја бомба сред Скопје? Овие повеќе знаат за бомби правење, а не да ти биде некој миротворци.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.485
Поени од реакции
31.026
Се прашувам зошто до сега немаше некој протест за да се искаже некое незадоволство да не се носат талибаниве тука кај нас? Мислам што треба да се деси, да ни рокнат некоја бомба сред Скопје? Овие повеќе знаат за бомби правење, а не да ти биде некој миротворци.
Ne moze glupi da ne pravat 5 godini demek vmrovcite ne lazele i sea da im protestiram.
Protestite sekako nikogas ne se uspesni ako ne se finansirani od SAD indirektno preku NGO.
So zdravje i izbegavajte city mall sho da vi kazam.
A osobeno zenski, ne odete nigde sami poveke.

Последно уредено:
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.507
Поени од реакции
23.542

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.466
Поени од реакции
43.339

Член од
17 март 2011
Мислења
140
Поени од реакции
135
А ние ќе градиме? Или ќе ни се населат 1милион милитанти тука?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
Не знам кој газда ќе ги прими за месец/ два.
Сите знаеме дека ќе бидат привремено тука додека се среди документацијата за да продолжат во Америка.

Член од
17 март 2011
Мислења
140
Поени од реакции
135
Не знам кој газда ќе ги прими за месец/ два.
Сите знаеме дека ќе бидат привремено тука додека се среди документацијата за да продолжат во Америка.
Па ако може косовариве да доаѓаат и да си зимаат работа така може и овие, башка оркиве од администрацијата си седат дома и си зимаат плата. Така да не ме чуди и овие некако да ни се турат некаде.
Рекоа ќе седат повеќе од 3 месеци, па незнам.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
За време на косовската криза таму 98ма колку косовски мигранти беа присутни тогаш на територијата на РМ? Зборам за тој период кога беше актуелен Борис Трајковски со изјавата да си ги земат на запад. Чисто онака за споредба.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.159
За време на косовската криза таму 98ма колку косовски мигранти беа присутни тогаш на територијата на РМ? Зборам за тој период кога беше актуелен Борис Трајковски со изјавата да си ги земат на запад. Чисто онака за споредба.
Пристигнаа околу 350-400 илјади, во даден момент најмногу имаше околу 250 илјади, околу 100 илјади успеаа да му ја киднат на запад, останатите останаа за да го палат со бензин Скопје кога има полициска акција

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.466
Поени од реакции
43.339
беа во непроштено тетовско, имаше огромен камп со шатори каде што живееја. И Ричард Гир дојде да ги посети.

1629554433581.jpeg

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Пристигнаа околу 350-400 илјади
И да прибере муртинецот некои 2-3000 како што се шпејкулира пак би била бројката релативно мала во споредба со тогаш, ама пак Афганистан не е соседна држава. Бтв, сеуште немам видено некоја изјава дека Грција и Бугарија ќе примат барем еден мигрант.

Kajgana Shop

На врв Bottom