Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да има мислење за SOL или DOT
Се мислам да им ставам некоја мала сума па да видиме како би се движеле, заедно со ADA

Совет или критика се добредојдени со оглед на тоа што немам големо познавање

да напоменам ептен почетник сум, и од она што имам во моментов е само некои што ги добиваш на coinbase како промоција: AMP, CLV, FET, GRT, COMP и XLM

Последно уредено:
Здраво на сите
Јас сум нов во крипто сакам да инвестирам 100 евра.
Дали некој ќе ми препорача некој крипто валути да купам по сигорни за наресните 4 год да ми донесе некој среден профит (никогаш не се знае ништо)

Здраво на сите
Јас сум нов во крипто сакам да инвестирам 100 евра.
Дали некој ќе ми препорача некој крипто валути да купам по сигорни за наресните 4 год да ми донесе некој среден профит (никогаш не се знае ништо)

Мала сума е 100€ освен на некој шит коин ако сакаш да се коцкаш за потенцијална огромна заработка навреди според мене.

Screenshot_20210820-151125_Binance.jpg

Еве јас што имам купено. 90% од портфолиото ми е купено подоцна малку кога креваа па имам уште малце минус, но секако мие лонг терм портфолиото за година две неверувам дека ќе продавам.

Мала сума е 100€ освен на некој шит коин ако сакаш да се коцкаш за потенцијална огромна заработка навреди според мене.

Прегледај го приврзокот 304169

Еве јас што имам купено. 90% од портфолиото ми е купено подоцна малку кога креваа па имам уште малце минус, но секако мие лонг терм портфолиото за година две неверувам дека ќе продавам.
Па колку ми треба да вложам за почеток (како што викаат на кој колку му е широка черката толку може да вложе)
Читав за ада,зил,вет на интернет што би рекол за овие
Колку треба да купам од линк за заработка да се има

Прегледај го приврзокот 304169

Preku koja aplikacija ili platforma kupi? I kolku bea dopolnitelnite trosoci?

Deneska kupih preku binance so mkd karticka master.. pa mislam deka se 2% koga kupuvas ti zemaat od kripto valuta ti zemat malce kako provizia mesto pari od smetka.
Од која банка користеше картичка? До сега binance ми ги одбиваше и виза и мастер картичките.

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Од која банка користеше картичка? До сега binance ми ги одбиваше и виза и мастер картичките.

Пробај да купиш крипто директно, депозит на евра не прифаќа.

Земав ада на времето кога беше 0.8 сега е 1.8...ќе видиме колку ќе оди во иднина

Banka STB valuta mkd ..
Jas preku mobilna aplikacija ukl ja i ides buy crypto , posle biras vo koj sakas da investiras crypto , pisas suma kku pari sakas, ides posle buy (koj si go izbral crypto pisa) ti se pojave za tie pari kolku kripto ke zemes i stiskas dole deka pisa confirm , ti dade da popolnis podatoci tamo za carticka ..

Земав ада на времето кога беше 0.8 сега е 1.8...ќе видиме колку ќе оди во иднина
Јас успеав да земам на 0.29 и 0.46. Жалам само што тој период бев без работа и немав повеќе кеш за вложување.

Dali BTT, ZIL ,VET se ispalte da se investira ??

Po kolku pravete zaliha ako nee e tajna
Ke recete koj kolku moze so finansi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom