Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Во последниот чекор од пријавувањето на iKnow под 1. се бара универзитетска пријава за запишување, а подолу, под интерниот пијавен лист се нуди илустрација за универзитетски пријавен лист. Дали се работи за истиот документ?

Исто така, тој документ треба да се прикачи под „Прикачени документи“, а на youwishisee студентската служба му кажала дека треба да се носи на 1ви октомври. Значи треба да го купиме од книжара, потполниме, прикачиме онлајн и потоа да го однесеме на при запишување или ја сум нешто во грешка?

Во последниот чекор од пријавувањето на iKnow под 1. се бара универзитетска пријава за запишување, а подолу, под интерниот пијавен лист се нуди илустрација за универзитетски пријавен лист. Дали се работи за истиот документ?

Исто така, тој документ треба да се прикачи под „Прикачени документи“, а на youwishisee студентската служба му кажала дека треба да се носи на 1ви октомври. Значи треба да го купиме од книжара, потполниме, прикачиме онлајн и потоа да го однесеме на при запишување или ја сум нешто во грешка?
И мене не ми е јасно ова. Им пишав ма студентска служба на ФИНКИ но сеуште немам добиено одговор

На 31ви и 1ви треба да се оди на факултетите или сè оди електронски, па кога добиеме резултати поднесуваме документи во живо?

Мрежи практично некој задачи за испит кај Игор?

Здраво дечки.
Оваа година се запишувам на ФИНКИ на СИИС, искуства?
Велат веројатност и статистика бил тежок предмет? Колку математики се и на тежинска скала од 1-10 колку би ги оцениле?(подетално за секоја од нив)
Ви благодарам
Автоматски споено мислење:

Здраво дечки.
Оваа година се запишувам на ФИНКИ на СИИС, искуства?
Велат веројатност и статистика бил тежок предмет? Колку математики се и на тежинска скала од 1-10 колку би ги оцениле?(подетално за секоја од нив)
Ви благодарам
Автоматски споено мислење:
Od 9 do 10 tezina.

Здраво дечки, доколку има некој што го положил предметот Компјутерски мрежи и безбедност, нека ми прати порака. (y)

Некој ако може мислење за смерот Интернет, мрежи и безбедност?

Предлог полесни изборни предмети за 3 сместар?

Практично решени испитни задачи Мрежи кај Игор?

Kolegi, za tret semestar mislenje za
Osnovi na komunikaciski sistemi
Upravuvanje so tehnicka poddrska
Koj e polesen i moze da se izvlece pogolema ocenka za prosek ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom