Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
FixedАрсенал дефинитивно е тим што прави глупи и прескапи трансфери со кои тоне уште подлабоко.
FixedАрсенал дефинитивно е тим што прави глупи и прескапи трансфери со кои тоне уште подлабоко.
Го имаат Ромеро како фри агент, со еден куп искуство и неколку трофеи. Ни плата голема нема да бара. Не знам зошто побогу никој не го собра до сега.
Овој не знам како стана стартер во Борнмут.
Ваљда затоа и испаднаа. Одма по тоа замина во Шефилд (лудост беа и тие 20м), испаднаа и тие. Сега еве го во Арсенал...
But that makes too much sense.Го имаат Ромеро како фри агент, со еден куп искуство и неколку трофеи. Ни плата голема нема да бара. Не знам зошто побогу никој не го собра до сега.
Што сака авторот да каже?
Овој не знам како стана стартер во Борнмут.
Ваљда затоа и испаднаа. Одма по тоа замина во Шефилд (лудост беа и тие 20м), испаднаа и тие. Сега еве го во Арсенал...
Кој го има гледано 2-3 утакмици има да се зачуди од кај он голман! Макар што, он добро си брани, голмански е све по ПС, ама упаѓа во такви ситуации што му се обиваат од глава.Не е нешто скапо 24мил, ама овој ми делува како многу лош голман, премногу гола има примено. Попот ќе им беше попаметен избор.
Homegrown голман бараа да купат зошто не ме прашувај, инаку можеа и Рајан да го потпишатГо имаат Ромеро како фри агент, со еден куп искуство и неколку трофеи. Ни плата голема нема да бара. Не знам зошто побогу никој не го собра до сега.
Кога не можеш премиер ондак освајаш чемпионшип. Битно да се освои нешто.Лично мислење ми е дека Лено е подобар голман од Ремсдејл.
Средствата можеа да си ги инвестираат за позиција која им е поприоритетна од голманската.