- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.855
- Поени од реакции
- 11.836
Претеруваш.Читај го извештајот секој ден и ќе видиш кое ќе биде дното. Еве моја предикција по 30 умрени на ден во Септември и по 2000+ заразени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претеруваш.Читај го извештајот секој ден и ќе видиш кое ќе биде дното. Еве моја предикција по 30 умрени на ден во Септември и по 2000+ заразени.
КармаБез закажување, директ на вакцина каубојски.
Абе тешки да претерувам, ама денес имаш 15 од кои 8 под 60 години.Претеруваш.
Може Бил Гејтс ги заебал теоритичариве на заговор дека е за депопулација, у вакцините клал еликсир за пак да стануваат плодни.50-60 годишна жена у дебата и да објаснува дека ѝ тече крв а претходно последен пат имала пред 15 години?
...секое крварење ,,од вагина,, не е менструација,Оти зборуваш кога не знаеш.
Има жени што имаат меструција секој ден, 45 дена по вакцинација со Фајзер и не му престанува.
Не се силете со овие притисоци врз луѓе, соогледано само од ваша преспектива.
Ќе се повторам....пред вакцинацијата со Спутник, добивав херпеси или афти на секои 3-4 недели, а од тогаш ни еднаш....Тенеке, ја откри Америка. Луѓе со слаб имун систем развивале послаба имунска реакција. Чудо невидено. Сепак доволно изгледа да кренат глава од масовна умирачка која ја имаше на луѓе над 70 на пример. Што мислиш на овие што ќе им се деси да фатат корона невакцинирани?
Верувај дека сака само да помогне.@Aceso обично ме игнорира за работи кои не и одат во прилог.
Да ти кажам и ја исто со херпесите. Ај ако не штити за корона овие гнасиве ме олабавијаЌе се повторам....пред вакцинацијата со Спутник, добивав херпеси или афти на секои 3-4 недели, а од тогаш ни еднаш....
тоа сум го приметил....за друго незнам
Јадат немиено овошје директно од гранка,крадат од комшии...Шо организми ќе ви беа тоа афти и херпеси да ви се појавуваат еднаш месечно.
да бе....како не ми текна....Јадат немиено овошје директно од гранка,крадат од комшии...