Криминалци и криминални групи во МК

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.663
Поени од реакции
2.760
Шо беше филмот со несреќата во која загина девојчето?
Нешто беше со некој гузоњин син или друго нешто беше?
Автоматски споено мислење:

А овие у Табановце кој ги уби вчера?
Им влегле дома и ги ликвидирале.
O

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911

Мене ми личи на случајот што беше во Дебар пред 3 години, каде ќерката си ги уби родителите поради семејни недоразбирања.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.325
Нешто имаше голема вина во возачот а изгледа не доби казна ии доби минимална казна.Знам дека девојчето беше во канал пронајдено..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Нешто имаше голема вина во возачот а изгледа не доби казна ии доби минимална казна.Знам дека девојчето беше во канал пронајдено..
Да, така нешто беше.

Не е ваљда дека татково зборел наоколу дека ќе се свети.
Ако сакал такво нешто требало да молчи и да се преправа дека се помирил со све.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.928
Поени од реакции
67.626
Семејството на девојчето што загина инсистираат делото да се води како убиство со умисла. Според нив, керката нивна ја преживеала сообраќајката, за потоа да биде удавена во каналот. Делото се води како убиство од небрежност, каде што казната е поблага, и шоферот може да помине со условна казна.

Не можам да разберам што би било мотив, ако навистина е убиена по сообраќајката. Зошто? Од друга страна, процесот за убиство од небрежност уште не е почнат.

Пред 3-4 месеци, имаше случка каде мајката на девојчето беше следена од братот на шоферот од сообраќајката, и ја остави колата на сред улица, за да избега од карши во бензинска. Мене не ми делува дека ова ке се заврши мирно, знаејки ги двете семејства и нивните позадини. Се надевам дека нема да загине некој недолжен.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.928
Поени од реакции
67.626
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Во Арачиново престрелка меѓу патници од два автомобила
Од НМ - 22:50 17.08.2021

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.660
Поени од реакции
11.733
Семејството на девојчето што загина инсистираат делото да се води како убиство со умисла. Според нив, керката нивна ја преживеала сообраќајката, за потоа да биде удавена во каналот. Делото се води како убиство од небрежност, каде што казната е поблага, и шоферот може да помине со условна казна.

Не можам да разберам што би било мотив, ако навистина е убиена по сообраќајката. Зошто? Од друга страна, процесот за убиство од небрежност уште не е почнат.

Пред 3-4 месеци, имаше случка каде мајката на девојчето беше следена од братот на шоферот од сообраќајката, и ја остави колата на сред улица, за да избега од карши во бензинска. Мене не ми делува дека ова ке се заврши мирно, знаејки ги двете семејства и нивните позадини. Се надевам дека нема да загине некој недолжен.
Нели ќутеле дека имало некој со нив у кола, па кога дошле некои од останато друштво и прашале за девојчето, мештаните тогаш сфатиле дека имало уште некој во колата. Имаше нешто и со прекривање на колата, недоволно вештачена итн

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.478

Тој од Табановце беше пијаница и ја малтретирање жена му. Прво ја убил неа па после се самоубил. А и не беа психички добри.
А ова за топ ган е чиста намештаљка да го замолчат.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
IMG_20210819_133825.jpg

"Sega dobiv informacija deka VICE ZAEV so nekakva lokalna banda od KOČANI, planirale moe UNIŠTUVANJE!

Vo SABOTA i NEDELA ke bidam gost so spienje vo h. VILA PARK vo Strumica, da gi probam ŠAMPIONITE NA ŽAR, specijalitet na nivniot hotel...

Pa, BUJRUM, da vidam vo živo kako toa uništuvate!?"

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Vestacenjeto licno go citav, pocinata e kako rezultat na udar vo glavata, a teloto go nasle vo kanalot i zatoa nejzinite mislele deka ja udavile.. inace instant pocinala pri udarot vo bankinata...
Baska deloto se vodi po cl.300 a toa e teski dela protiv lugjeto i imotot vo soobrakjajot.. ne s evodi za ubistvo

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.928
Поени од реакции
67.626
Vestacenjeto licno go citav, pocinata e kako rezultat na udar vo glavata, a teloto go nasle vo kanalot i zatoa nejzinite mislele deka ja udavile.. inace instant pocinala pri udarot vo bankinata...
Baska deloto se vodi po cl.300 a toa e teski dela protiv lugjeto i imotot vo soobrakjajot.. ne s evodi za ubistvo
Тоа е всушност уште послаба квалификација од убиство од небрежност, не?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тоа е всушност уште послаба квалификација од убиство од небрежност, не?
Da.. Dodusa imas clen ubistvo i clenov sto go pisav pogore, a vo dvete situacii moze da nastane od nebreznost.. E sega za ova delo sto ti go pisav ke bide nebreznost bidejki nema alkohol vo krvta na vozacot.. zatoa se upotrebuva stavot od clenot za nebreznost.. dokolku ima alkohol ili pomine na crveno, togas vo clenov sto ti go pisav nema da ima nebreznost.. a tipacot vozel baska sporo, 70-80 km na saat ali taa vecer imalo magla, losi vremenski uslovi, se vrakjale od proslava na stara nova godina.. u 3-4 sabajle mozes da zamislis kakvi bile uslovite..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Da.. Dodusa imas clen ubistvo i clenov sto go pisav pogore, a vo dvete situacii moze da nastane od nebreznost.. E sega za ova delo sto ti go pisav ke bide nebreznost bidejki nema alkohol vo krvta na vozacot.. zatoa se upotrebuva stavot od clenot za nebreznost.. dokolku ima alkohol ili pomine na crveno, togas vo clenov sto ti go pisav nema da ima nebreznost.. a tipacot vozel baska sporo, 70-80 km na saat ali taa vecer imalo magla, losi vremenski uslovi, se vrakjale od proslava na stara nova godina.. u 3-4 sabajle mozes da zamislis kakvi bile uslovite..
Овде велат дека е кокаин

Kajgana Shop

На врв Bottom