- Член од
- 22 април 2013
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 91
на каква хемија што поточно мислиш, лично јас не верувам заради сегменти некој би земал стероиди и слично од тој ранг. За национални титули можам да поверувам. Сегментите се лажираат на икс начини ине мора човек ниту да тренира ниту да даде напор ако му е целта тоа. Е сега мене лично сегментите ми се интересна и мотивирачка работа, но нормално тоа е само 1% од причините поради кои сакам да возам. За скапи карбон точаци нормално ако некој се пали само на тоа, страста за возење брзо ќе исчезне. Интересно е зошто луѓето не признаваат за луксуз скутер од 4-5 иљади евра или all inclusive одмор у Турција од 1500евра, а точак од 4000евра е грев. Едноставно ако некој има можност (јас моментално немам) нека вози, нека ужива и нека се гордее со својата машина99% од сите роудаши што имаат скапи модели се на хемија да не ти ги набројувам по име и презиме ги знам повеќето вклучувајки ги и и МТБ најпознатите тркачи.
Автоматски споено мислење:
Освен чалам друг мотив немаат.Јас исто го користам велосипедот за задоволство без разлика дали е МТБ или Роуд и на ниедна тура не сум запнувал затоа што пред се здравјето ми е на прво место.Земи 2 идентични возила и едното не го бркај повеќе од 120 а другото цеди го нонстоп до максимум на отворен пат и на крај ќе видиш кое возило прво ќе откаже.