Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа може и за увото, намалува оток и воспаление. На гладно се пие.abe za uvoto mi e ne za kaslanje nesto vospaleno
Не ти треба тоа. Антибиотикот сам ќе заврши работа.abe za uvoto mi e ne za kaslanje nesto vospaleno
... додатокот на серапептазе при пиењето на антибиотикот покрај другото има синергистичко дејство со што го разложува биофилмот на патогенот (бактеријата) со што се зголемува пенетрацијата на антибиотикот, а со тоа се добива и посилно антибиотско делување,Dali mozam da zemam tableta serapeptase posle sumamed ili nema efekt ?
-за воспаление на уво ти ординирале антибиотик сумамед (azytromicin), затоа што се пие три дена по еднаш на ден? или има друго оправдување?abe za uvoto mi e ne za kaslanje nesto vospaleno
Стомачен вирус хара изминативе недели, веројатно тоа ти е.Ovaj noviot korona soj ima nesto vrska so bolki vo stomakot?
Se otepav i od prolivi
И јас за стомачниот вирус и пролив
Пијам лекарства, дали може и вода со ѓумбир и мед
А млекото ќе го оправи демексамо бисквити и млеко пресно, батали тоа ѓумбир ќе те сјебе уште повеќе.
А млекото ќе го оправи демек.
Убав тој на тетка, ај иди по трета доза а медицинските совети остави ги за компетентни членови да пишат.ајде тетке ти чипирај се утре и со лесно, иначе тоа е стандард диета кога прцка човек, секој доктор што ја дава заедно со линекс.