Фудбалски/трансфер дискусии

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.467
According to reports in England, Inter still owe Manchester United circa €55m and a percentage of the transfer fee they’ll get from Chelsea for Romelu Lukaku.
Specifically, the Express, Sun Sport and Sportitalia maintain there’s still €55m outstanding.
On top of that, it’s claimed that Inter also owe Manchester United a percentage of the future transfer fee, believed to be around five per cent.

:pos::pos:

Ама Чаланоглу какви набацени ќе му пушта на Џеко, фантазија :icon_lol:
Ne znam sto e smesno so muabetov, Lukaku e zemen na rati koi uste se isplakaat i ke se isplakaat. Sto e sledno sea, deka i utre sonceto ke izgree na istok ? Deka muabetov e bas takov, pustile info za planiran trosok na eden tim za koj od prv den otkako dojde igracot se znaese pa kao sea ja otkrile Amerika englezite na koi im trebaa 2 godini za da sfatat kako kupue Marota igraci.

Deka sea toa efekt si ima, zatoa i se prodadeni i on i Hakimi.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Срцето ми се полни кога ги гледам Барселона кај шо пропаѓаат и дојдоа до ситуација да неможат да регистрираат играчи....уште Реал Мадрид некако да пропаднат ќе биди перфектно...да му ја видам гнасната фаца на онај сенилниот пензионер што влезе во Роки Балбоа филм "сам против сите".....со години на најподмолен начин прибираа играчи, купваа се и сешто, даваа астрономски плати, освоија трилион титули каде имаа енормна разлика во квалитет, најфорсирани клубој од судии,организации и се и сешто...за сега да ги жалиме што вака се разделиле.....нека цркнат....

Дај боже 15 години со ред Атлетико Мадрид да освојува.
Арсенал?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
Не е баш така али ајде. Има Ла Лига некое правило според кое и да се нафател Меси да игра без пари две сезони ќе требало летово да ослободат 100тина милиони евра така да немало логика во ниту еден случај да се деси тоа пошо ќе требало да играат со Меси и младинци. Ова е само затоа што договорот на Меси беше истечен и евентуално потпишување на нов ќе значело како да земаат нов играч. Ме чуди само како ваква работа им промалнала на управата на Барса, наместо да му го продолжат на време веќе постоечкиот договор тие оставија да му истече и го изгубија за без пари. Филе нешто објаснуваше на ФБ околу ова правило, ако не ме сконта моеш од таму да видиш подетално. Во секој случај очај од страна на Барса и сега им следи период каде ќе кубурат со титули и добри резултати и ќе го плаќаат цехот на претходната управа.
Познато ми е све тоа. Муабетот ми е што замина во ПСЖ.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.892
Познато ми е све тоа. Муабетот ми е што замина во ПСЖ.
Да им одаде признание затоа што пред само неколку месеци го спасија фудбалот. Логично е најголемиот фудбалер до отиде кај најголемите заштитници на вистинскиот фудбал.

Не ми е јасно зошто другите спасувачи на фудбалот имаат проблем со нивните соборци од ПСЖ?!

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
1628759704027.png
Автоматски споено мислење:

Навијам да испаднат ПСЖ, ако не по групи, уште у 1/8 финале ЛШ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
А кај требаше да оди? Имаше други конкретни понуди?
Не знам. Можеше клубот да го бира ако не мареше за пари. Вака машала 35-40м нето годишно. Ретко кој може да плати.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.761
Не знам. Можеше клубот да го бира ако не мареше за пари. Вака машала 35-40м нето годишно. Ретко кој може да плати.
Па мислам и дека не му беше толку до парите колку што сака ЛШ да освои. Имаше една вест дека тим од Катар му понудил скоро милијарда. Ако не милијарда, сигурен сум да иде таму кај арапите ќе зима и повеќе од 40 мил. годишно. Вака со ПСЖ шансите за ЛШ му се сериозно големи а и сигурно големиот број аргентинци плус Нејмар влијаеле на одлуката. Пасторе изјави вчера дека арапот од ПСЖ ги терал нон-стоп кога оделе на репрезентативни собири да му зборат колку бил убав Париз и колку организиран тим бил ПСЖ, така да мене воопшто не ми е чудна и неоправдана оваа одлука на Меси. Реално, ваков тим нема направено никој подолго време. Најдобрио играч некогаш, најдобриот голман моментално, ваљда сеуште најдобриот дефанзивец или па еден од најдобрите, најдобриот десен бек, најголемата иднина на фудбалот плус Нејмар. Кој не би сакал да игра со нив?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.648
Поени од реакции
8.238
Па мислам и дека не му беше толку до парите колку што сака ЛШ да освои. Имаше една вест дека тим од Катар му понудил скоро милијарда. Ако не милијарда, сигурен сум да иде таму кај арапите ќе зима и повеќе од 40 мил. годишно. Вака со ПСЖ шансите за ЛШ му се сериозно големи а и сигурно големиот број аргентинци плус Нејмар влијаеле на одлуката. Пасторе изјави вчера дека арапот од ПСЖ ги терал нон-стоп кога оделе на репрезентативни собири да му зборат колку бил убав Париз и колку организиран тим бил ПСЖ, така да мене воопшто не ми е чудна и неоправдана оваа одлука на Меси. Реално, ваков тим нема направено никој подолго време. Најдобрио играч некогаш, најдобриот голман моментално, ваљда сеуште најдобриот дефанзивец или па еден од најдобрите, најдобриот десен бек, најголемата иднина на фудбалот плус Нејмар. Кој не би сакал да игра со нив?
И реално мислиш дека ќе освојат ЛШ? Не за џабе е речено дека еден синџир е јак колку што е јака најслабата алка во него, па види сега! Ќе ги изгрува некој Атлетико со Коке и компанија, бруки има да пукнат!

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
И реално мислиш дека ќе освојат ЛШ? Не за џабе е речено дека еден синџир е јак колку што е јака најслабата алка во него, па види сега! Ќе ги изгрува некој Атлетико со Коке и компанија, бруки има да пукнат!
Ќе се усерат бе. Све е вештачки. И Челси има пари, али има дух тимот. Има менталитет. Ќе им се падне Баерн и ќе ги лупне од земја. Ни Меси ќе се види, ни бутур. Еве, зачувај го мислењево.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.761
И реално мислиш дека ќе освојат ЛШ?
Најолеми фаворити се. Убедливо најјакиот тим го имаат. Тоа дали ќе освојат зависи од нив, не од тоа јас што мислам.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
ПСЖ толку пари дава за тимот а толку просек имаат на клупа. Јебига.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ги глеаш сите можни постави, реално кој од кој играч таму, заслепен си од имиња како Донарума, Рамос, Меси, Нејмар, Мбапе, Верати, Хакими и ако малце поубаво погледнеш ќе видиш дека во тој состав како стартери фигурираат и Хуан Бернат и Идриса Гана Геје. :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.648
Поени од реакции
8.238
Ќе се усерат бе. Све е вештачки. И Челси има пари, али има дух тимот. Има менталитет. Ќе им се падне Баерн и ќе ги лупне од земја. Ни Меси ќе се види, ни бутур. Еве, зачувај го мислењево.
Па реално Меси на сите утакмици кај што ја газеле Барса во последно време беше најслабиот играч, како без душа! Ок кога победуваат е најдобар, ама да стисне заби и да ја крене атмосферата на тимот не сум забележал. Ај со волку звезди може ќе се оправат. Малку крипи е, цела сезона играат со Троа, Бастија, Рен... и шалташ после на Баерн, Челзи.....
Автоматски споено мислење:

Ги глеаш сите можни постави, реално кој од кој играч таму, заслепен си од имиња како Донарума, Рамос, Меси, Нејмар, Мбапе, Верати, Хакими и ако малце поубаво погледнеш ќе видиш дека во тој состав како стартери фигурираат и Хуан Бернат и Идриса Гана Геје. :D
И оној Бекер или како и да беше :facepalm: или се отарасија од него?

Kajgana Shop

На врв Bottom