Полигамија - ДА или НЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Picasso`
  • Време на започнување Време на започнување

Полигамија: Да или НЕ

• Да

Гласови: 14 36,8%
  • Не

Гласови: 24 63,2%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Најдобро решение му е јамка околу врат.
И не важи тоа само за него.
Рон форумската маскота,ставре покојни,тетките и ред други "истакнати" форумџии плачат за истото решение :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Мислев во поглед на темата. За општо односно во поглед на генералната слика не би сакал да омаловажувам никого. Бидејќи не знам кој е каков, кратко сум на форумот :)

Најдобро решение му е јамка околу врат.
И не важи тоа само за него.
Рон форумската маскота,ставре покојни,тетките и ред други "истакнати" форумџии плачат за истото решение :)

абе тарабукчијо, јадеш трици зад грб тука за мене и за ставре и за тетките. Оди лупај тарабуката таму, Илинден е немаш тезга?

абе тарабукчијо, јадеш трици зад грб тука за мене и за ставре и за тетките.
Кај има зад грб на јавен форум бе тарабуко една проста?
хехехеххех
Ти си и по глуп од тоа што претпоставував...

Цццц

Кај има зад грб на јавен форум бе тарабуко една проста?
хехехеххех
Ти си и по глуп од тоа што претпоставував...

Цццц

оди лупај тарабуката таму, некој ќе ти залепи стотче да се порадуваш

Не сум за полигамија. Ми нема никаква смисла. Да бидеш во брак со повеќе од една жена е сулудно. Како да си програмиран. Една вечер спиеш со таа, другата со втората итн. Имам гледано на телевизија и на ништо не личи.

Од друга страна не верувам ни во моногамност. Не може еден човек да те привлекува сексуално доживотно. За мене најидеално би било да сум во отворен брак/врска.

Не сум за полигамија. Ми нема никаква смисла. Да бидеш во брак со повеќе од една жена е сулудно. Како да си програмиран. Една вечер спиеш со таа, другата со втората итн. Имам гледано на телевизија и на ништо не личи.

Од друга страна не верувам ни во моногамност. Не може еден човек да те привлекува сексуално доживотно. За мене најидеално би било да сум во отворен брак/врска.
Pa toa poslednovo ti e poligamija...sve sto ne e monogamija e poligamija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom