shutrak
opsenar
omlet greshka ., DA .,
., samo pod uslov da ne bidesh ., faten inflangranti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум и за и против. Интересно звучи и изгледа ама како е во реалност врска неам. Мислам дека во ваков случај на љубовен живот со никоја партенрка не е возможно да се поврзеш вистински.
па подели го справувањата со жена ми... ќе ви биди полесно на дветеНе. Едвај со една личност се справувам.
па тоа е убавата работа. жените си ја делат работата меѓу себе и многу полесно им е. а мажот секогаш има барем една слободна жена за клецање.па подели го справувањата со жена ми... ќе ви биди полесно на двете
А зошто, како за почеток, не започнеш со една, па потоа да си го шириш "семејството"?Poligamno semejstvo vo koe ke ziveat poveke mazi i zeni. Ne sum za smao eden maz so poveke zeni, tuku isto i zenata da si ima poveke mazi. Isto pri toa nemislam da se zivee haremski orgijaski zivot, mada od vreme na vreme ne e loso da se dese spontano po nekoja orgija
Znaci poentata e da se zivee so edna golemo semejstvo, zaednica kao so decata nema da bidat edinci ili so po edno bratce, sestricka tuku ke imaat nogu brakja i sestri i nogu tetki i cickovci kaj so nema da se gleda biolosekoto dete kako svoe dete, a drugite tugji. Kaj so zenata nema sama da se grize za kukjata, bilo u kujna, kupatlo, dvor tuku ke ima drugarki so koi zaednicki ke se grizat za site sekojdnevni obvrski. Isto i za mazite. Ocigledno e veke deka brakovite ne se nisto drugo do zatvor, vakuum vo koi poedincite samo se gusat i stanuvaat sebicni. Nema veke bratstvo, sestrinstvo megju lugjeto. Setas nadvor gledas prosjak i se praves deka ne go gledas. I milion drugi sitnici koi site gi znaeme.
А зошто, како за почеток, не започнеш со една, па потоа да си го шириш "семејството"?
Бракот не е затвор, бракот е релативно трајна заедница која може да ја напуштиш во секој момент. А за гушење, што ти гарантира дека нема да се загушиш во оваа твоја заедница? Знаеш дека ваквите заедници исто се распаѓаат? Како Oneida на пример.![]()
Најдобро решение му е јамка околу врат.Најдобро решение му е отворен брак. Според она што го напишал. Само да не го убие промаја на крај.![]()