Што ве напалува најбрзо во сексот?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Мене ме напалува помислата дека наскоро кај и да е ке ни се придружи братот @ПрофаундлиСтупид во ноќната стража. Иако таму нема да има секс сепак напалувањето не е забрането. Со душа го чекам овој момент коа ќе го пречекам Зоки.
wellcome to night watch.gif

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Мене ме напалува помислата дека наскоро кај и да е ке ни се придружи братот @ПрофаундлиСтупид во ноќната стража. Иако таму нема да има секс сепак напалувањето не е забрането. Со душа го чекам овој момент коа ќе го пречекам Зоки.
Прегледај го приврзокот 292139
Vazi.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Штом е братски и онака баш православно викајте ме и мене. :sekc:
А и одакле ти е само идејата дека братството е православно?
Братството ќе биде подложно на сите модерни промени, тоа значи дека ќе се похипикува,
похидундонизова, пофилозофизова, поспиритизова све тоа фино лепо избалансирано.
......викајте ме и мене. :sekc:
А тие топло-братски активности ќе можеш да ги обавоваш надвор од замокот, во шумата.

Член од
26 јули 2021
Мислења
46
Поени од реакции
141
Грубост,да се стопам во неговите раце. Да ме залепи за ѕид,да ме стегне за половината,да ми ја влече косата.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
Според моето искуство,мажите се палат на "лоши" девојки(во кревет лоши). А секако има и исклучоци.
...да, точно ама тие да се лоши кон девојката,
биди ТИ „лоша“, пробај удри го по газот да плесне силно до црвенило или тргни го за коса или сврти му ги брадавиците како старо радио кога се бара станица, ќе видиш звезди среде бел ден! :vozbud:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
биди ТИ „лоша“, пробај удри го по газот да плесне силно до црвенило или тргни го за коса или сврти му ги брадавиците како старо радио кога се бара станица, ќе видиш звезди среде бел ден! :vozbud:
Ја баш вака сакам, само едно мало камшиче фали.

Член од
26 јули 2021
Мислења
46
Поени од реакции
141
Лоша сумм и јас,не оставам така никако.:jeeee:

Член од
21 мај 2021
Мислења
791
Поени од реакции
1.664
Грубост,да се стопам во неговите раце. Да ме залепи за ѕид,да ме стегне за половината,да ми ја влече косата.
Сакам вакви девојки кои сакаат мажот да доминира во сексот.
Ти прочитав неколку мислења,супер си,му треба на форумов вакво освежување.
Освен ако не си трол,секако.:D

Околу темава.Многу фактори се во прашање,ама една од работите која најбргу ме напалува е дефинитивно гола женска нога и стапало.Особено стапало.Не знам зошто,едноставно е така.
Нека ми ги стави нозете во скут додека седиме и веднаш полудувам.
Исто и на вратот многу се палам.Многу сакам да милувам женско вратче,најслатко е.:D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom