Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.841
- Поени од реакции
- 6.452
Цицки кога се тресат над мене, можиш лесно да нурниш во нив и да ги излапаш цели
Vazi.Мене ме напалува помислата дека наскоро кај и да е ке ни се придружи братот @ПрофаундлиСтупид во ноќната стража. Иако таму нема да има секс сепак напалувањето не е забрането. Со душа го чекам овој момент коа ќе го пречекам Зоки.
Прегледај го приврзокот 292139
А и одакле ти е само идејата дека братството е православно?Штом е братски и онака баш православно викајте ме и мене.
А тие топло-братски активности ќе можеш да ги обавоваш надвор од замокот, во шумата.......викајте ме и мене.
Pa normalno, ti si The Baddest Girl...Грубост,да се стопам во неговите раце. Да ме залепи за ѕид,да ме стегне за половината,да ми ја влече косата.
Според моето искуство,мажите се палат на "лоши" девојки(во кревет лоши). А секако има и исклучоци.Pa normalno, ti si The Baddest Girl...
...да, точно ама тие да се лоши кон девојката,Според моето искуство,мажите се палат на "лоши" девојки(во кревет лоши). А секако има и исклучоци.
Ја баш вака сакам, само едно мало камшиче фали....да, точно ама тие да се лоши кон девојката,
биди ТИ „лоша“, пробај удри го по газот да плесне силно до црвенило или тргни го за коса или сврти му ги брадавиците како старо радио кога се бара станица, ќе видиш звезди среде бел ден!
Лоша сумм и јас,не оставам така никако....да, точно ама тие да се лоши кон девојката,
биди ТИ „лоша“, пробај удри го по газот да плесне силно до црвенило или тргни го за коса или сврти му ги брадавиците како старо радио кога се бара станица, ќе видиш звезди среде бел ден!
Сакам вакви девојки кои сакаат мажот да доминира во сексот.Грубост,да се стопам во неговите раце. Да ме залепи за ѕид,да ме стегне за половината,да ми ја влече косата.
Дали проаѓа нежно стегање за вратот? =)Грубост,да се стопам во неговите раце. Да ме залепи за ѕид,да ме стегне за половината,да ми ја влече косата.
Апсолутно.Дали проаѓа нежно стегање за вратот? =)
Онака, се мачиш за воздух а осеќаш како пулсираш доле.Апсолутно.
Ако не сум умна слободно нека ме стегне за врат.Онака, се мачиш за воздух а осеќаш како пулсираш доле.