Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 9.843
Не бе дај прво просветли не со твоето знаењеАјде банирај го и да легнуваме пополека
Автоматски споено мислење:
Ја мислев у меѓувреме си се променил и дека ќе пишеш нешто паметно или во врска со темава... Иначе ми го исплаши "малиов" за видеата и сликите@Red Zurla следното постирање на видео или слика на темава носи забрана за пристап до неа.
Автоматски споено мислење:
Ајде штом го убеди АДМИНИСТРАТОРОТ ќе продолжиме у твој стил... Значи дали ќе побиеш нешто од горенаведеното?Прво целта ми беше не да те ограничам туку да дискутирам со тебе "лично". А инаку немам намера ни да гледам уште помалку да тумачам видеа од ЈТ.
А мојата теза ја знаеш. Земјата е округла, сите планети и ѕвезди се округли, затоа што така функционира гравитацијата! Масите се привлекуваат и се привлекуваат подеднакво од сите страни.
Ете! Слободно нападни ја мојата теза, и врхунски шах-мат можеш да ми направиш ако објасниш зошто во вашиот "систем" земјата е рамна,плоча ватевер! Ако нешто знам за рамноземјашите, е тоа што тие немаат проблем со гравитацијата т.е. не ја побивате. Така?
Последно уредено: