И што се случува со Вилок, ако се задржува зошто не му се дава шанса на пријателскиве. Ме чуди исто зошто не му е порасната цената на Transfermarkt после таква полусезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Орнстеин не се потпишува ако нема вистина во ова, ама далеку од тоа дека сигурно ќе го купат.Ne veruvam ni 1% vo ova. Beden PR, bas nie da go kupime Martinez, kako ne be.
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Од тие причини што ги пишсв погоре, ретко кој клуб има пари за трансфери, на прсти се бројат и изгледа нема друг заинтересиран, а Интер мора да продава.Зошто Лаутаро би дошол во Арсенал кога со Интер ќе игра ЛШ? Веќе ако прави трансфер некаде, не верувам дека ќе го одбере Арсенал. Инаку има некои други шпекулации освен ова за Лаутаро?
Од тие причини што ги пишсв погоре, ретко кој клуб има пари за трансфери, на прсти се бројат и изгледа нема друг заинтересиран, а Интер мора да продава.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Интер мораше да продава.Од тие причини што ги пишсв погоре, ретко кој клуб има пари за трансфери, на прсти се бројат и изгледа нема друг заинтересиран, а Интер мора да продава.
Да лани Барса го бараше ама годинава нема пари да да плати струја изгледа не па да купува играчи, сѐ што зедоа беше на free.Еден период се споменуваше дека Барса била заинтересирана за него. Инаку се сомневам дека ќе одвојат толку пари за Лаутаро.
Па кој и да е друг клуб зљинтересиран ако игра во ЛШ логично дека ќе ги одбере нив ама поентата е дека Интер сигурно ќе го продаде, мораат како што кажавме.Интер мораше да продава.
Исто и не ми е баш веројатно Арсенал да е единствениот заинтересиран клуб за Лаутаро доколку стварно би идел овој на продажба, а и Интер не верувам дека би го пуштил за мала сума, сепак огин играч е а е многу млад.
Околу тоа дали Лаутаро би прифатил/би го избрал Арсенал не навлагам. Мене ми се свиѓа каков проект има Арсенал со подмладувањето и дефинитивно млад добар шпиц одлично ќе се вклопи. Само јас не би се надевал на Лаутаро баш.
Брат зашто мораат?Па кој и да е друг клуб зљинтересиран ако игра во ЛШ логично дека ќе ги одбере нив ама поентата е дека Интер сигурно ќе го продаде, мораат како што кажавме.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Венгер е крив...Скоро сите трансфери на Венгер од последните години ќе им ги терминираме договорите, доволно кажува се. Никој не ги сака, не можеме пара да собереме од трансфери оти не врати Венгер 10 години назад со неговиве трансфери.