Ставрогин

• Креатор на темата Креатор на темата eMilanist
  • Време на започнување Време на започнување
Ставро беше гласникот на разумот.Мора некој да им каже на луѓето на овие простори колку се глупави и непромислени.
Многу ме интересира овие членови што се исмејуваат тука,што имаат да понудат повеќе од него ?
Повредена суета од неговите коментари.

Има низа форумски болесници во минатото, кои периодично си правеле профили со план дека еден ден ќе бидат банирани. Го банираш во 2013, за недела дена се враќа со профил со 0 мислења, направен во 2008.
Има брату, денес еден таков ме цитирал во тема во која има 0 мислења, а јузер од титови пионери.
Само жално е во цела прича што мисли глупакот дека не го знам кој е.

Има низа форумски болесници во минатото, кои периодично си правеле профили со план дека еден ден ќе бидат банирани. Го банираш во 2013, за недела дена се враќа со профил со 0 мислења, направен во 2008.
Да. И ја сум приметил такви у минатото.

Многу ме интересира овие членови што се исмејуваат тука,што имаат да понудат повеќе од него ?
Бесконечна низа на гифчиња ?!

Ставрогин беше невидено ѓубре од човек, тотално некултурен, дрзок, безобразен...така да се му пропаѓа у вода, бадијала му е на таков човек и интелигенција, лепота, пари, кога во душа е тешка мизерија.

Ставрогин беше невидено ѓубре од човек, тотално некултурен, дрзок, безобразен...така да се му пропаѓа у вода, бадијала му е на таков човек и интелигенција, лепота, пари, кога во душа е тешка мизерија.
Во нашето опшество за жал такви ликови поминуваат. Интелигенцијата се сведува на тоа колку си лукав, а као за толку многу верници забораваат на "избави не од лукавиот". Интелегенцијата е во тоа да се пуштиш на ниво на секој да те разбере и прифати а не да се издигаш на секого во секоја прилика.

Ставро опинокот доби тема :facepalm:
Не е ни македонец, уште помалку пак паметен, ама плива во еден сегмент на општеството успешно. Сега треба да е веќе отиден преку бара. Бара добар сајт за коцкање!

бадијала му е на таков човек и интелигенција, лепота, пари, кога во душа е тешка мизерија.
Ти си тотално обратна од него!
Нит интелигенција, нит лепота, нит пари... ама затоа душата ти е раскошна!
Ставро опинокот доби тема :facepalm:
Темата е „добиена“ пред година и пол, пред 5 дена имаш постирано, ама тек сега ти текна да напишеш „ставро опинок доби тема“.
Добро, со годините си доаѓа и тоа.

Ти си тотално обратна од него!
Нит интелигенција, нит лепота, нит пари... ама затоа душата ти е раскошна!

Темата е „добиена“ пред година и пол, пред 5 дена имаш постирано, ама тек сега ти текна да напишеш „ставро опинок доби тема“.
Добро, со годините си доаѓа и тоа.
Анон душо, ти благодарам на комплиментите.
Раскош во душа поседуваат само среќни луѓе.:backa:

Слабо го разбирате Ставрогин,затоа имате вакво размислување за него.Ниту беше покварен човек,ниту тешка мизерија.
Автоматски споено мислење:

Во нашето опшество за жал такви ликови поминуваат. Интелигенцијата се сведува на тоа колку си лукав, а као за толку многу верници забораваат на "избави не од лукавиот". Интелегенцијата е во тоа да се пуштиш на ниво на секој да те разбере и прифати а не да се издигаш на секого во секоја прилика.
Ах бе Илко,Илко,прч манастирски.
Да беа сите како Ставро светот ќе беше многу подобро место за живеење.Цела Македонија ја заменувам за 5-10 души како Ставро.Вие тоа никогаш нема да го разберете,затоа шлапате на темава.

Последно уредено:
Слабо го разбирате
Ниту беше покварен човек
Да да тие сочни пцуења на сестри мајка шајки, вреѓања на лично нив итн, тешки беа за разбирање.
Ништо покварено нема во нив.
Не знам што ни е.

Да да тие сочни пцуења на сестри мајка шајки, вреѓања на лично нив итн, тешки беа за разбирање.
Ништо покварено нема во нив.
Не знам што ни е.
Ја претеруваше малку,нема збор тука,ама и луѓето ја претеруваат со нивната глупавост и површност.

Оти пишуваш ко да е умрен, пу пу скраја да е! Не беше, он си е таков и сега најверојатно!

Ја претеруваше малку,нема збор тука,ама и луѓето ја претеруваат со нивната глупавост и површност.
Скоро па никогаш никој не го провоцирал Ставро, освен јас еднаш за штабот што му спомнав, па експлодираше! Инаку одеше како глува кучка по фан клубови и се исмејуваше со Бакојаковци и со засилувањата на Челзи :), Рик за тоа го отеравме у мајчину, а Ставро демек културен, жими неце!

Последно уредено:
Оти пишуваш ко да е умрен, пу пу скраја да е! Не беше, он си е таков и сега најверојатно!

Скоро па никогаш никој не го провоцирал Ставро, освен јас еднаш за штабот што му спомнав, па експлодираше! Инаку одеше како глува кучка по фан клубови и се исмејуваше со Бакојаковци и со засилувањата на Челзи :), Рик за тоа го отеравме у мајчину, а Ставро демек културен, жими неце!
Рик си ја браше бељата со интерашите :
Negan-and-Rick-in-The-Walking-Dead.jpg

service-negan-and-saviors-enter-alexandria.jpg

Ставро на форумов е умрен:popce:..затоа пишав така, а сега што се реинкарнира илјада пати во нови профили е друга работа, но не е веќе интересен, само е помизерен.

Еднашка се пцуевме, онака сочно со типчево. Ми рече нешто на мене и на уште двајца членови (мислам дека беа фанови на Челси, т.е да, едниот беше фан на Челси), не опцу мислам, рече нешто ко у стил да ни го собере паметот на мене и на тие двајцата и да го појачаш едно 10 пати ќе испадне понеинтелегентен од една глупа плавуша, што на тоа нормално му одговорив"
'' А ние тројца да се собереме и едниот да го стаи ку*от у пи‘ка, другиот у уста и третиот у анус на мајка ти?!?! Знаеш каква моќ ќе добие жената? ''

.. што нормално, беше интересно да се следи од страна и другите членови се кикотеа. Типично за македонскиот народ. Иначе далеку е он од некој генијалец. Мислам не е глуп човекот, али далеку е од некој Продиџи. Обичен коцкар и на моменти тежок сељак. Знаеше да пцуе добро, ама налета на погрешен човек тогаш па му го спопикав. Многу ме интересира во живо дали се праи фраер или ќути како пиченце.

Поздрав Стравро! еве ја отворив темата и ми текна на една форумска дешавка со тебе. No hard feelings bro, you know i love you!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom