НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Дебел Словенец кој глуми дека е Меџик Џонсон :D Се надевам ќе им се поклопат коцките да освојат барем бронза.
Јас сакам да им се наредат коцките и дс освојат злато. И Лука да им каже: ова го добивате кога ме исфрлате од прво коло во плеј офф.

У каков слобден пад се завршува тренерската кариера на Попович.

И тоа се дешава од чиста причина што стартиот прекина да се замара со кошарка и стана политичар и активист. Повеќе време трошеше на кампања против Трамп, на прмоција на Беки и на изигравање канцел култура кловн. За све нешто го користеа него да се побуни.

Нека го поцица, ми стана скроз антипатичен.

Поп стана SJW уште многу пред Трамп, а мислам дека е излапен веќе - ако не е и сенилен. Ај Франција ама невозможно е макар осреден тренер со онаков ростер да губи од репрезентации како Нигерија и Австралија. Не знам што размислувале кога го поставиле за тренер на репрезентација.

Како и да е, супер е циркусот (за сите што не се амери, или нивни симпатизери/полтрони).

Акцииве им се како дете од 6 год кога ќе игра НБА на комп.
Никаква комбинаторика, само шутеви од каде ќе им текне.

BREAKING: Memphis is finalizing a trade to send Jonas Valanciunas and 2021 Nos. 17 and 51 picks to New Orleans for Steven Adams, Eric Bledsoe, 2021 picks Nos. 10 and 40 and a protected 2022 first-round pick via the Lakers, sources tell ESPN.

Њу Орлеанс прават кап спејс. Бледсо ионака им беше вишок (младите добиваат минути за развој), и реално не го бива за платата што ја зима... Мемфис педери, го шитнаа Валанчунас за еден пик (два пика за три) и менување 10-ти наместо 17-ти пик. Не им беше лош тимот.
Автоматски споено мислење:

Ај од ова да видиме што ќе бидне...

:D

Дебел Словенец кој глуми дека е Меџик Џонсон :D Се надевам ќе им се поклопат коцките да освојат барем бронза.
Бато ова е играч што тек ќе учи ама на 22 години во НБА Фиба ОЛ игри или каде го пуштиш да игра макар 30 минути да рокаш 40+ од шала не е за потценување.

Во контекст на неколуте колумни/анализи/видеа што ги споделив, еве уште едно видео. Не дека 3-ките станаа неважни, ама дефинитивно мидрејнџ шутот се врати на мала врата.

Oooooo Shittttt!!!

Последно уредено:

Oooooo Shittttt!!!

Ако си оди Вестбрук, најверојатно и Бил си оди од Вашингтон, ваљда нема со Кузма да игра :pos:

Како што напишав во темата за Лејкерс... Бади Хилд би бил супер за Лејкерс а Вестбрук - па не баш. Ама ако Сакраменто се курчат и претеруваат со барањата и ако трејдот Со Вашингтон е за КЦП/Кузма/Харел И БЕЗ 22-РИОТ ПИК, епа тогаш ОК, ќе му посакаме добредојде на Вестбрук. :)

Јас навијам за Бади Хилд, и евентуално ако може некој сајн&трејд Шродер за Лоури... Дерозан ако сака да дојде за трејд ексепшн парите, тоа би било лудница (и прилично нереално). Како и да е, утре гарант ќе не дочекаат некои луди вести со трејдови (не само за Лејкерс), драфтови, и изненадувања... Само фак ит, кој сака нека прати драфт (и трејдови) а јас си легнувам да спијам. :sleep:

Кејд Канингхем :cool:
Доџитете сад :icon_lol:

Бтв Детроит го трејдаше Пламли у Шарлот. Дали се чисти кап спејс за некој трејд вечер :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom