Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прашај во solid.com.mk и makdel.mkDali nekoj znae kolku cinat dve zadni shapi i sajla za racna na toyota auris 2008 god ?
5W40 dexos 2 стандард, на тотал е доброЗдраво.другари да ве прашам кое моторно улје се става на опел корса 1.3 cdti 51kw ,кој филтер и од кој производител.
Novus odlicni. Skapcii se da ali odlicno si ja vrsat rabotataКој автолимар ке го препорачате? Парите не се проблем осигурање покрива.
Дали сатра, јаја, новус или некој др?
Фала
Изгледа оригинал, зошто да не?Прегледај го приврзокот 302534
Здраво, гледав еден Golf 6 со вакво радио, дали радиото е оргинал од 6ката бидејќи неам видено такво,пишува дека има Блутут и све. Дали има некој вакво радио или видел. Поздрав![]()
Осигурање да покрие 100% во МК?Кој автолимар ке го препорачате? Парите не се проблем осигурање покрива.
Дали сатра, јаја, новус или некој др?
Фала
Тој шо ти рекол дека треба да се смени компјутерот поради климата да го трасниш поуши.Имам Опел корса Д 1.3. Климата не работеше кога ја купив. На клима мајстор е дијагностицирано дека климата е во ред има фреон, компресорот и сензорот работат и дека проблемот е до инсталацијата и дека треба да се испита. Ја однесов кај електричар кој по долго испитување ми кажа дека проблемот е до компјутерот на колата и треба да се смени, не работел тој дел кој ја детектира климата. Дали ова можи да е точно дајте некој совет пред да побарам и второ мислење кај друг електричар?