A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Letoto uste bajagi ke go ima.A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Нека не те лажат, на форумот има буквално 0 луѓе кои го имаат купено ова.A za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Не ги лажи потециални купувачи на клими за лична корис. Реално кажиму работи како офф/он минимум и е 700wZa greenje epten go biva,
Demek bitno e tvoeto mislenje... Hahahaha...... klimata e perfektna... eden klient gree 70m2 so nea (izoliran objekt) , cisto za tvoja informacija, prezadovolen e.Нека не те лажат, на форумот има буквално 0 луѓе кои го имаат купено ова.
Многу слаба надворешна единица, мислам дека беше и капиларка, она што го рекламираат се 7 брзини на вентилатор, ама тебе вентилатор во зима не ти треба.
Можеби за во соби до 15м2 ќе се најде, за нешто посериозно во никој случај.
Isto se odnesuva i za tebe.Не ги лажи потециални купувачи на клими за лична корис. Реално кажиму работи како офф/он минимум и е 700w
Za Greenje ovie modeli na InverterA za greenje biva li ga, zosto eve za 1 mesec otide letto ide zima?
Me interesirase ovoj sto gi reklamira da mi odgovori zosto samo sliki stava ama ne pise detali i iskustva, inaku Vivax Aeri veke poracena kako sto pravevme muabet vo porakaZa Greenje ovie modeli na Inverter
![]()
VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32 по супер цена од 21.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 5 годиниklimi.mk
![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 по супер цена од 29.990 ден.
3.8kW ( 12ка ) моќен ИНВЕРТЕР клима уред со греачи на компресор и кондензат и комплетно вградена Smart WiFi функција. 3год. гаранција! БЕСПЛАТНА испорака!klimi.mk
So zdravje da se sluzis i dolgo da ja koristis klimata spodeli sliki koga ke ti ja montiraat klimatainaku Vivax Aeri veke poracena
Добар избор во однос на Пулар-ката!Me interesirase ovoj sto gi reklamira da mi odgovori zosto samo sliki stava ama ne pise detali i iskustva, inaku Vivax Aeri veke poracena kako sto pravevme muabet vo poraka![]()
Ke kazis na zima dali ja bivaMe interesirase ovoj sto gi reklamira da mi odgovori zosto samo sliki stava ama ne pise detali i iskustva, inaku Vivax Aeri veke poracena kako sto pravevme muabet vo poraka![]()
Абе Пулар-кана е голема... гледаj приближно колку софатаДобар избор во однос на Пулар-ката!
И бтв фотошопот им е ужасен! Мачката што се лади има пропорции на Сибирски Тигар![]()
И се дезинфицира самата во мод ладењеАбе Пулар-кана е голема... гледаj приближно колку софата![]()
Ke kazi ili ke molci, edno od dvete.Ke kazis na zima dali ja biva![]()
Lepi ke ti kazi....hahahahaPredlog 12ka da ne bide Vivax i ovaa ?